Sutil Renault'a Çok Kızgın

yazar:

kategori:

Sutil, pit için garaja geldiği anda bir anda Renault ekibi pitinin tamamlayan Robert Kubica’ya çıkması işaretini verdi ve o anda iki sürücü birbirine girdi.

Sutil “Başlangıçta her şey iyiydi, startta 2 sıra kazandım ve Sauber’de de la Rosa’nın arkasında gidiyordum. Ondan hızlıydım ancak bu zor pistte geçme fırsatı bulamadım.”

“Ardından güvenlik aracı girdi ve ben de pite çağırıldım. Ben kendi alanıma gidiyordum ancak bir anda Renault aracı önüme çıktı.”

“Yapabileceğim bir şey yoktu, onu benim yoluma doğru bıraktılar ve ben de ona vurdum. Aracım devam edemeyeceğim kadar zarar gördü. Kesinlikle onlar güvensiz bir şekilde bıraktılar.”

“Avustralya’dan beri ilk kez yarış dışı kalmam büyük utanç ve sorun bizden kaynaklanmadığı için daha da utanç verici.” dedi.


Yorumlar

  1. Fia'ya bir kırmızı kart daha! Bi kere olay çok aptalca! Bence Renault'a değil de Fia bizzatihi kendisine vermeliydi cezayı. Çünkü herkes saliselik zamanlar için yarışıyorken arkadan biri geliyor mu bi bakak da maraz çıkmasın demek çok saçma; işin bitti mi çıkacaksın. Pit bölgesine farklı çözümler getiremeyen Fia'ya kızsın Sutil aslında; gerçi çok çok az yaşanan bir olay bu ama herhalükarda çözümsüz bırakılmamalı. Bu arada Sutil en çok önümüzdeki sene için Renault koltuğunun artık bu olaydan sonra imkansız hale gelmesine kızmış olmalı; Petrov uçtu, o Renault'cularla polemik yaşadı falan 🙂 …

  2. Mustafa UNLU avatarı

    Sutil bu bahtsiz pilot degil miydi Raikkonen in arkadan carptigi monaco da, bir olayi daha vardi sanki puana giderken yaris disi kaldigi..

    Neyse gecmis olsun diyelim yine

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir