Montezemolo Ferrari'nin Geri Dönüşünden Övgüyle Bahsediyor

yazar:

kategori:

Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra zor günler geçiren İtalyan takım son birkaç yarışta yeniden mücadeleye dönmüş gibi göründü. Fernando Alonso sezonun bitmesine yedi yarış kala şampiyona lideri Mark Webber’in sadece 20 puan gerisinde.

Di Montezemolo, görmek istediği Ferrari’nin bu olduğunu söylüyor.

“Çok yoğun bir temmuz ayı geride kaldı ve bizim için iyi geçti. Özellikle de bir ay önce nerede olduğumuzu düşünüp, bugün nerede olduğumuza bakarsanız. Bunun için tüm çalışma ekibine teşekkür etmek istiyorum çünkü bu sonuçları alabilmek için çok büyük çaba sarf ettiler.”
 
“Mühendisler kafalarını işlerine görüp otomobili geliştirmek için çalıştı ve pilotlar da harika bir iş çıkardı: Fernando harika bir start aldı ve neredeyse liderliğe yükselecekti. Felipe de önemli puanlarla garaja geri döndü, onun için kazadan bir yıl sonra özel bir yarıştı.”

İtalyan başkan bu sezon kaçan bazı şanslar için pişmanlık duyduklarını ama önemli olanın şampiyonluk mücadelesinin içinde bulunabilmek olduğunu söyledi.

” Sezonun başında harika fırsatları harcadığımız doğru ve bazı kafa karıştırıcı kararlar için pişmanlık var. Ama önümüze bakmak zorundayız. Bugün şampiyonluk mücadelesinin içerisindeyiz.”

“Benim görmek istediğim Ferrari bu. Taraftarlarımızın görmek istediği de bu; iyi sonuçlar için mücadele edip onları elde edebilecek bir takım.” 

“Bu şekilde devam etmeli ve sonunda nerede olacağımızı görmeliyiz. Çok daha sıkı çalışmamız gerektiğini ve otomobilin gelişimi için ne kadar kararlı olmamız gerektiğini biliyoruz. Ama çalışanlarımızın onlara bunu hatırlatmama hiç ihtiyacı yok.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir