FIA, Ferrari Mahkemesinin Tarihini Belirledi

yazar:

kategori:

Felipe Massa’nın yavaşlayarak takım arkadaşı Fernando Alonso’ya yol vermesi üzerine FIA hakemleri bunun takım emri olduğunu belirlemiş ve o an için Ferrari’ye 100 Bin Dolar para cezası verilmişti.

Bunun yanında konu, daha fazla cezanın gerek olup olmadığının belirlenmesi için Dünya Motor sporları Konseyi tarafından değerlendirilecek.

Bugün FIA tarafından yapılan açıklamada, Dünya Motor Sporları Konseyi’nin 8 Eylül’de bu davayı görüşeceği belirtildi.


Yorumlar

  1. Forza Minardi lost boy Forza Minardi. Vay be duygulandım yahu. Demek bu dünyada yalnız değilmişim.

  2. burak bocek avatarı

    Çok korktuk gerçekten bu davadan taş çatlasa 100.000dolar daha ceza verirler:)

  3. Minardi ne bu sitede ne de bu dünyada yanlız değilsin. FORZA MİNARDİ..

    Lost boy ismini 2005 yılında yarışan Minardi PSO5 racının ön kanadından aldım. Sebebi ayrı bir makale konusu.

    Minardi F1 Team;

    Seasons: 1985-2005
    World Championships: 0
    Grand Prix entered: 346
    Grand Prix starts: 339/633
    Wins: 0
    Poles: 0

    Fastest Laps: 0
    Points: 38

  4. minardi…batıl davanda başarılar dilerim:) ben buralardayım herzaman canım elinde olan Allah yaşattığı sürece…ne zaman istersen buradan bir işaret çak görüşürüz:)

  5. Evet, benden başka minardi temsilcisi yok sitede. Ama etki alanımı genişletmeye karar verdim, minardi bayrağını avrupanın göbeğinde dalgalandıracağız, yeni doğan çocukların ilk söyledikleri şey "seni seviyorum minardi" olacak. Yavaş yavaş tabii uzun vadeli bir plan bu.

    Spa işine gelirsek, istanbul'dayım ancak spa ve italya ( belki singapur) yarışlarında burada olmayacağım. Bakalım belki ilerde olabilir, ancak söz veremiyorum maalesef, belirsizlikten dolayı.

  6. türünün tek örneği minardi kardeşim(minardiyi desteklemenden dolayı)…
    istanbulda oturuyorsan şayet spa yı beraber izleyelim. eski günleri anarız. geçti gitti birkaçgünlük fasıldı deriz:) nede olsa bir dönem kimiciymişsin:)

  7. Herkül kardeşim, çitayı aslanı bukalemunu falan diskaviri çenıldaki dostlarımıza havale edelim, biz önümüze bakalım. ( Olayı tam hatırlamıyorum da klasik unutturma, salağa yatma ve cıvık esprilerle ortam yumuşatma hilelerine başvuruyorum)

    Bir sözüm de siz değerli Alonso-santander birlikteliğine gönül verenlere…

    Sizleri de unutmadım, umut için, Alonso aşkınızın bekası için, santander sevdanız için bir eksi de ben bastım kendime…
    eksi 11 oldu.

    Durmak yok, yola devam…

  8. arkadaşlar resmi yorumluyorum….
    alonso: heeey…mükemmel…fantastic job…sağolasın ferrari pardon santander:) yahu bu salaklarda kendilerine teşekkür ettiğimi sanıyor aralarındaki santander yetkilisine müteşekkirim. övgünüze layık olmaya çalışacağım. paranın ve takım emrinin sporun ahlakını yok edeceğini bütün dünyaya göstereceğim. evet felipe hakettiğin yerdesin benden aşağıdasın aynı yere bassakta ben senden yukardayım boy olarak…kimiyi istememe sebeplerimden biride bu zaten santandere çok pahalıya mal oldu ama neyse…istersen takım değiştir.seni daha fazla üzmek istemem ama burada kral benim rol icabı böyle.parasıyla değilmi arkadaş…teşekkürler santander. evet ben hep ben sadece ben yine ben öncede ben sonrada ben…ben ben ben…only santander only alonso…

    felipe massa: ulan nicolas ağzına s…..
    hani beni ezdirmeyecektiniz bu adama…sponsorumuz yok diyemi bütün bunlar? ne yani artık galibiyet harammı bize? ben ne diyeceğim beni gönülden destekleyen brezilya halkına ben ne diyeceğim pit garajının istiab haddini aşmasına sebep olan yemek içecek namıma ne varsa yiyen bize birşey bırakmayan aileme…yoksa boyumuz kısa diyemi bütün bu yapılanlar…ispanyol tabiyetine geçsem santander banada sponsor olurmu acaba? hakkıyla geçme ihtimalimiz kalmadı bu adamı? neyse emre itaat et rahat et. baksana fisiye ferraride olmak için yarışmamayı bile göze aldı. şükredeyimki yarışıyorum. eyvah yoksa alonso bunudamı engelletir? gitti şampiyonluk hayalleri…neyse bırakayımda bunları ben basına ne diyeceğim şimdiden düşüneyim….
    :)))))

  9. iki tane gerçek gönülden bağlı ferrari taraftarı tanıdım bu sitede(diğer arkadaşlar alındıysa şimdiden özür dilerim cahilliğime verin). biri şu an yazmayan banlanmadan birçok arkadaşımızı deli eden yazılar yazan bora subaşı diğeride m1chael…bu iki arkadaşla sn.çelikin görüşlerini çok merak ediyorum. acaba ferrari ne ceza alır? birde en muhteşem mclaren taraftarı(!) vega nitro ne düşünüyor acaba bu konuda?

  10. alonso isimli f1 pilotu bu stresle çok uzun yaşamaz(temenni etmem zira ilerde çocuklarına anlatacağı çok şey var:))kanaatindeyim. sülün osman üniversitesi mezunu bu pilot başarı için gösterdiği gayret yukardaki resimdende anlaşıyor. yumruklarını sıkarak seviniyor. bu arada şunu merak ediyorum bilen varmı? eskiden scuderia ferrari marlboro deniyordu. şimdi acaba scuderia ferrari santandermi deniyor? pek böyle dediğini duymadım serhan acarın. yoksa az paramı verdi sponsorluk olarak. yoksa verdiği parayı sadece alonsonun tercih edilmesinemi saydılar? çok merak ediyorum. türkiyede faaliyet gösteren bir banka olsa santander asla paramı yatırmam korkarım. doğru yatırımlar yapmıyor düşüncesindeyim. 🙂
    minardi adamım merhaba:)(şu espoirle it dalaşına girdiğimde çakal aslan muhabbetinde beni madara ettiğini unutmuş değilim ona göre)

  11. 01McLaren01  avatarı

    mclaren ceza(LAR)aldığında sizin bayram ettiğiniz gibimi?

  12. Bakalım Santander destekli Ferrari pilotu( a tribute to herkül brother) bu durumdan ne kadar etkilenecek. Merakla bekliyoruz.

  13. Ferrari ceza alırsa mclaren ciler bayram ilan etsin o günü

  14. mert merter avatarı

    McLaren e ceza verildiginde kina siparisi verenler vardi,
    simdi de ferrariye ceza verildiginde (verilirse tabiki sanmiyorum) Kaliteli kina satislari patlar 🙂

  15. olay bayağı ciddi galiba…bu kadar gürültüden sonra ferrariye sadece para cezası çıkmaz düşüncesindeyim.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    8 eylülde kına satışları patlayabilir.şimdiden alıp bir kenara koyun.

  17. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    haydi Ferrari'nin FIA'sı ferrari başkanın FIA'sı verin bir cezada şenlenelim şurada 8 eylülde. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir