Hamilton: "Tatil, McLaren İçin Yanlış Zamanda Geldi"

yazar:

kategori:

Yaz arasında bütün takımların fabrikaları iki hafta boyunca kapalı olacak ve Spa öncesindeki toplamda 4 haftalık arada bu kapalı kalınan zamanın dışında istenilen kadar çok gelişim şansı elde edilemeyecek.

Macaristan’da vites kutusu sorunu ile yarış dışı kalan Hamilton, takımının öndekilerle farkı kapatıp kapatmadığını görmek için bir ay daha beklemek zorunda kalacak.

Hamilton: “Elbette (dayanıklılık) bir endişe. Ama bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Bu yüzden elimdeki ile yapabileceğim en iyi işi çıkarmaya odaklanmak en iyisi.”

“Yapabileceğim bir şey yok, her şey (fabrika vs) kapalı. Onların (Red Bull) zaten elinde iyi bir araç var ve tatile çıkılacak iyi bir konumdalar. Sonrasında geri geldiklerinde araçları aynı olacak. Oysa biz bu süreçte aracımızı geliştirmek isterdik ama olmayacak.”

Ama Hamilton, Red Bull ile başa baş olamamalarına rağmen her iki McLaren pilotunun da şampiyonluk mücadelesinde kaldığının altını çizdi.

Hamilton: “Eğer bütün yarışları, başladıkları yerde tamamlayabilselerdi kilometrelerce önümüzde olurlardı ama böyle olmadı. Açık bir şekilde bazı dayanıklılık sorunları oldu ve bazı hatalar yaptılar; bizde bundan faydalandık. Elimizden geldiğince fazla puan almalıyız ve diğerlerinin bizden daha çok dayanıklılık sorunları yaşamadığını umuyoruz”

İngiliz pilot ayrıca esnek kanat konusunu da önemsemedi

Hamilton: “Kanatların esnediğini gördüm. Ama bunun şimdi neden bir mesele olduğunu bilmiyorum. Çin’den beri durum böyle zaten”


Yorumlar

  1. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Hayallerle yaşayan bir tek alonso yu tanıyorum. İtalya da mclaren e oyna bi zahmet bu hız farkıyla

  2. burak bocek avatarı

    Biz kazanamadık da sanki siz duble yaptınız.Birisi 0 çekti diğeri elenmemek için piste çıkıp kırıntıları topluyor.2sn geriden şampiyon olursunuz artık canlarım.Her pist için kesin bizim diyorsunuz zaten.He canım İtalya'da sizin banko size oynicam:)

  3. hobi değil mi zaten ? iyiki ciddiye almıyoruz yoksa durum vahim .

  4. Esnek kanat nasıl olur spa da görücek millet. Spayı kazanamasak bile Monza kesin bizim.

    Siz merak etmeyin sezon sonunu bekleyin McLaren ın bu seneki rakibi Red Bull Ferrariciler telaş yapmasın şampiyonluk size çok uzak görünüyor.

    Bazıları yorum yapmayı hobi zannediyor galiba.

  5. lost boy…
    süper bir yorum:))) işte ince espri anlayışı budur. ilaveten takım şunuda demiş…''konu santandere iletildi santander hemen temasa geçti redbulla…fakat redbullun sahibi bankayla takımın fiyatını sormuş durum vahim!''…:)))

  6. Bu hafta kazanamadınız ne o yol veren olmadı mı?

    Alonso telsizden Webber bana yol versin demiş! Takım da Webber ferraride değil üzgünüz diye cevap vermiş.

  7. Alp kaale alıp cevap verme bırak boş beleş işlerle uğraşsınlar..

  8. Bence de şu an en bahtsız takım McLaren Mercedes. İki şampiyonada da liderliğe oynarlarken, gelişmeye ihtiyaçları varken bu onlar için oldukça kötü oldu.

    Yine de dönüşte çok iyi işler yapacaklarına inanıyorum. Artık bu sene takımlar şampiyonasını kazansınlar.. Yeterince bekledik, bu kadar iyi iki pilotla, Red Bull bu kadar hata yapmışken kazanamayacaksak ne zaman kazanacak bu takım o şampiyonayı?..

  9. neredeyse tüm takım patronları da tatilden yana değil helal olsun hamide öyle işlerini çok seviyorlar.iş aşkı bu olsa gerek.
    biz türkler olsaydık ya boşver tatile çıkalım dönünce hallederiz.çokda tın ya.hemde 1 ay tatil.lan şu tatili biraz daha uzatsak ne olurdu.3 ay olsa oy oy oy ne güzel olurdu.acaba teklif götürsek fiaya da 3 ay yaz tatili yapsak ne güzel olurdu be.derdik

  10. Ferrrarici arkadaşlar kendilerini bir anda şampiyona lideri fln zanettiler heralde. Siz degil miydiniz son yarışta 1.2 sn gerilerinde olan ilk önce Mclaren haberleriyle ugrascagınıza gidin son yarıslarda şansa kazandıgınız puanlara dua edin. Sonra Hamiltona ve Mclarene laf atabilirsiniz. Birde markalar klasmanından diskalifiye edilirseniz ne gülerim ama :D:D

  11. MagicAlonso avatarı

    alonso_ kardeş aynen dediğin gibi sana sonuna kadar katılıyorum.Hamiltonun açıklamaları bunu gösteriyor.Kopyalamayı beceremeyince itiraz etmeye başladılar

  12. bu hamilton ve takımı keşke hep böyle olsalar.yani hep geride kalsalarda böyle mülayim demeçler dinlesek.bunların biti canlandımı aslan kesiliyorlar dalga geçmeler alaya almalar felan.

  13. bazı mc larenci arkadaşlar keşke içinde alonso geçen haberlere saldıracaklarına önce kendi pilotlarının açıklamalarına yorum yazsalar. yazık buralar böyle bomboş kalmış:)))

    hamilton nın dediği gibi kanatlar çin den beri esniyosa niye şimdi bu kadar şamata çıktı. yapmaya çalıştılar yapamadılar. olmadı biz buna itiraz edelim mi dediler yani?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir