Basın: Pirelli Mugello'da Test Yapacak

yazar:

kategori:

İtalyan firma GP2 lastiklerinde testlere başlamıştı ve Auto Bild’in haberine göre Formula lastikleri için de Toyota’nın 2009 aracını kullanarak Mugello’da test gerçekleştirecek. 
 
Bu testte Mercedes’in yedek pilotu Nick Heidfeld’in kokpite geçmesi bekleniyor ve açıklamanın en kısa zamanda yapılacağı haber veriliyor.

Mugello, Pirelli’nin Abu Dabi’ye kadar yapmayı planladığı altı test noktasından ilki olacak. 

Öte yandan Pirelli Formula 1 Sorumlusu Paul Hembery, “(Formula 1’de) üç yıldan daha uzun süreli kalmak istiyoruz” diyor.

 


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Kesin Santander istemiştir yaşar:)))

  2. yaşarım koçyiğitim kusura bakma atlamışım yazdıklarını…laf ağızdan çıktımı bir daha geriye dönmüyor. bende senin gibi pilot tutuyorum. takım tutmuyorum. ama doğru olanı takım tutmak…
    keçi ile koyun bir çitin önüne gelmişler. keçi koyuna önce sen atla demiş. koyun atlayınca keçi gülmüş arkadan…ha ha ha zıplayınca kuyruğunun altındakiler gözüktü demiş. koyun dönmüş keçiye…yahu senin ki her zaman görünüyor(burada gülünecek).:))
    seni nasıl eleştirebilirim. neyse kal sağlıcakla:)))

  3. çıkma lastik olayına gelirsek o günlerde 13 inç çıkma lastik almıştım 80 liraya lazım olur diye .ama massaya lazımsa para pul istemez yeterki alonsonun önünden çekilsin:)

  4. janus 3520 ben ferrari tarftarı değilim ama desteklediğim pilot orada yarışınca ister istemez taraftarıymış gibi oluyorum.benim çocukluğumdan beridir bir renault hastalığım vardır.hatta gençliğimdeki flash S lere apayrı bir hastalığım var.hakan iyiki ağzımızdan bir şey kaçırdık yani şimdiden şantaj yapmaya başladın. ama böyle olmazki.mp4-25 dostum herkes istediğini düşünmekte özgür tabi.kimsenin ağzına gem vurma gibi bir şansımız olmadığı için baştan gardımızı almaya çalışıyoruz sadece.sen söylemezsin belki ama illaki bunu dile getirecek biri çıkacak.şimdiden örnek hakan(yani herkül:)değilmi hakan.

  5. mugello ferrarinin değil diye biliyorum bunu böyle bildiğim için benden yana rahat ol yaşar kesinlikle böyle bişeyle karşına çıkmam fiorano ferrariye ait sanırım adını yanlış yazmadım umarım
    lastikler türkiyede üretilecek ama arge pirellinin vatanı italyada yapılır pistin de burası olması doğal monzada test yapmaları çok da anlamlı olmazdı zaten fayda da sağlamazdı çok kısıtlı bir data akışı olurdu pistin karakteristiğinden ötürü

  6. Bir Ferrari taraftarının haberi okuyup ilk düşündüğü şey bu oluyor demek.Taraftarının bile bilinç altına bu duygu ve düşünceleri yerleştirmeyi başarmış demek ki Ferrari.

  7. işte objektif yaklaşım işte olgunca tavırlar işte centilmenlik işte beyefendilik işte anlayış işte yaşar koçyiğit:)))
    bak yaşarım seninde söylediğin gibi şimdi bu haberi ben ilerde gerektiği yerde nasıl kullanmayayım. vermeyin kardeşim malzeme vermeyin…sonra yazıyoruz suçlu oluyoruz. değilmi ama?
    sana bol araba satışları dilerim hatalı pilot tercihi yapmış bahtsız arkadaşım benim:))))
    haa bu arada sende çıkma lastik bulunurmu? ferrari massanın arabasına kullanacakmış. takım emri meselesi başlarını ağırtmışta alonsonun massayı geçmesi için bu yolu kullanacaklarmış. oda olmazsa ağırlık koyacaklarmış araca oda olmassa benzini az koyup çocuğu yarı yolda bırakacaklarmış:)))))I love this game:))))

  8. eyvah pist ferrarinin olmasa iyiydi.şimdi ferrari gelecek sene daha iyi olur felan ,işte pirelli ferrarinin pistinde test yaptı böyle oldu gibi serzenişleri şimdiden duyar gibiyim.

  9. Ferrari pisti Toyota aracı Mercedes pilotu hay anasını herkeşten bir şeyler var 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir