Buemi: "Bir Gün Red Bull'da Yarışacağım"

yazar:

kategori:

Önümüzdeki sezon da takım arkadaşı Jaime Alguersuari ile birlikte  Toro Rosso’da yarışmaya devam etmeye hazırlanan Buemi, “Anlaşmayı birkaç yıl önce imzaladık. Şimdi Toro Rosso ile anlaşmam devam ediyor. Takım benim önümüzdeki yıl da onlarla devam edeceğimi açıkladı. Bu ailenin bir parçası olmaktan gerçekten çok mutluyum ve 2011 sezonunda yeniden Toro Rosso ile çalışmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

İsmi Renault takımı için de geçen Buemi, Toro Rosso’da kalacağını ve hedefinin Red Bull olduğunu söyledi.

“Elbette bazı takımların sizinle ilgilenmesi güzel çünkü bu sizin iyi bir pilot olduğunuzu ve onların takımına yakışacağınız anlamına gelir.”

“Yani bunlar güzel şeyler. Bunları duyduğunuzda mutlu oluyorsunuz. Ama Red Bull bana geçmişte çok yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Mümkün olduğunca onlarla kalmaya devam etmek istiyorum. Büyük puanla elde edebilmek, yarışlar kazanabilmek ve şampiyon olabilmek istiyorum. Sanırım her pilot bun ister.”

“Şu anda gerçekçi olmamız lazım. Elimizdekilerle bunları elde etmek hiç kolay değil. Ama çok sıkı çalışıyoruz ve gelecekte şu anda en hızlı araca sahip olan Red Bull’a adım atabileceğim konusunda güvenim tam.”


Yorumlar

  1. Red Bull genç pilot projesinin bir parçası kendisi. Eğer kendini kanıtlamayı başarırsa Red Bull zamanı geldiğinde ona da mutlaka bünyesinde yer verecektir.

    Yapması gereken Jaime'nin önünde olmaktan daha fazlası sadece. Bu sene değil ama seneye en azından çoğu yarışta puan toplamayı başarırsa şansını arttırmış olur.

  2. Red Bull'un yetiştirdiği genç pilotlardan biri olan Buemi'nin ana takım Red Bull'da yarışmak istemesini oldukça doğal karşılamak gerekir. Eğer Kanada'da sürdüğü sürüşü biraz daha fazla tekrarlarsa önümüzdeki seneler Mark Webber'in yerine kendisini görebiliriz de. Tabi aynı olay Jaime Alguersuari için de geçerli.

    Red Bull'un bu performansını daha uzun süreler devam ettireceğini de düşünmekteyim.

  3. eskiden her pilot bir gün mutlaka ferraride yarışacağım derdi şimdi bu söylem redbulla yer değiştirdi.garipdeğilmi.

  4. olabilirde.o gün geldiğnde rbr bugünkü kadar rekabetçi olabilecekmi.önemli olan bu.her çıkışın bi inişi vardır elbet

  5. cem uzan:

    "bir gün herkes redbull da olacak!"

  6. bende bu ticaretle yaptığım hesaplamalara göre her sattığımdan kesin kazanırsam 2000 yıl sonra koç tan daha zengin olacağımı hesaplıyorum:))))
    hayal ücreti olmayan her isteyene bolca verilen bir zenginlik:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir