Trulli Henüz Bırakmayı Düşünmüyor

yazar:

kategori:

35 yaşındaki İtalyan pilot Formula 1’de yarışan en yaşlı pilotlardan biri. Trulli’nin emekliliği konusunda iddialar ortada dolaşsa da İtalyan pilot henüz bırakmaya hazır olmadığını belirtiyor. 
 
Auto Bild’e konuşan Trulli, “Doğruyu söylemek gerekirse (emekliliğin) ne zaman olacağını bilemiyorum. Eğer bir gün hızlı olamazsam Formula 1’de daha fazla kalmanın anlamı olmaz.”

“Elbette bu yıl benim için kabul edilmesi zor bir yıl. Ama 2011 için her şey daha iyi görünüyor. Arka bölümde yarışıyor olmakla ilgili konuşmak istemiyorum. Bunu kabul eden bendim çünkü Lotus’un uzun vadeli planları vardı. İlk senenin zor olacağını en başından beri biliyordum. Şimdi sabırlı olmam gerek.”diyor.

Lotus’taki kariyerinin ne zaman biteceği sorulduğunda, “Değişebilir.  Şimdilik gelecek sene de burada kalacağım çünkü takım bu doğru karar olacak. Ama daha ilerisini düşünmüyorum.” diye cevaplıyor.


Yorumlar

  1. Zamanında eline geçen fırsatları değendiremediği için yıllar sonra bile pişman olucağını düşündüğüm pilot.Şimdi haketmediği yerlerde yarışıyor.Ekşi sözlük yorumu gibi oldu 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir