Pilotlar Üç Haftalık Yaz Tatilini Nasıl Değerlendirecekler?

yazar:

kategori:

Tüm takımların aldığı ortak karara göre tatilde fabrikalar kapalı kalacak.

Şimdi pilotların tatillerini nasıl geçireceğine bir bakalım…

Şampiyona lideri Mark Webber tatilini Fransa’nın güneyinde geçirirken, takım arkadaşı Sebastian Vettel tatilde nereye gideceğini bilmediğini ancak bu arada  antrenman yapmanın kendisi için çok önemli olacağını söylüyor.

Son dünya şampiyonu pilot Jenson Button, pazar günü gerçekleştirilecek olan Londra Triatlon’u için Guernsey Adası’nda son hazırlıklarını yapıyor. İspanyol pilot Fernando Alonso ise tatilini İsviçre’deki evinde geçirmeyi tercih etmiş. Daha sonra da memleketinde ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte olacakmış.

Alonso’nun takım arkadaşı Brezilyalı Felipe Massa ise bir diğer Brezilyalı Rubens Barrichello gibi zamanının büyük bölümünü Sao Paulo’daki evinde geçirecek. Alman pilot Nico Hulkenberg ise kız arkadaşıyla tatile çıkıyor. 

Adrian Sutil da zamanını İsviçre’deki evinde geçirmeyi seçerken takım arkadaşı  Vitantonio Liuzzi İtalya’daki ailesini ve arkadaşlarını ziyaret edecekmiş.

 


Yorumlar

“Pilotlar Üç Haftalık Yaz Tatilini Nasıl Değerlendirecekler?” için 18 yanıt

  1. tatili tabiki hakettiler ama bence yinede antremanlarını eksiksiz yaparlar yapmak mecburiyetindeler.

  2. pilotlar yabancı diye bir simiti 3 liraya kakalamak isteyeceklerine eminim 😀

  3. Ben katılmıyorum, pilotlar gelse türkiye'ye sokaktaki bir yabancı gibi olurlar kimse tanımaz :)) Hatta biriyle konuşunca yabancı diye buyur turkish delight ikram ederler 😀

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Pilotlar Bizim Akdenizimize yada Ege kıyılara gelse herhalde taraftarlar yollarını keserler bende onlardan birisi olur hatta altıma alırım kendi otomobolimi önlrine cıkıp Modifiyeli Cift eksozlu aracımla Duman kaldırırdım ah nerde o gunler ah ulan seytan diyor kop git isvicredeki evinin kapının onune love alonso yazıyla 7 24 kapısında dur nerde o gunler.

  5. tek bir patron tanırım apocan:) kızdırmaya gelmez hepimizi işten atar:)))ortadoğu ve balkanların en klas admini:)))

  6. ortalık geyik muhabbeti ile doldu taştı.abdullah görmesin:)

  7. şimdi girdim siteye ortalığı birbirine katacak mesajlar yazdım. hemen mail geldi.''aman abi tövbe biz ettik sen etme nediyorsan yapıyoruz birdaha asla mail atmayacağız'':)))bana haa…

  8. hakan bak kardeşim ben biliyordum zaten senin kalbinin bir köşesinde alonsonun olduğunu.allahta öyle istemişki üyeliğin silinmiş ve giremiyorsun.hadi gari itiraf ette rahatlat içini zor değil.ben söyleyeyim sen tekrarla tamammı:"ben bir alonsocuyum" tekrar et bakayım.

  9. Herkül işte Allah ta sana yanlış tarafta olduğunu göstermeye çalışıyor ama sen hala anlamamakta ısrar edip Alonsoya sövmeye devam ediyosun ne diyelim :)) Şaka bir tarafa siteyi biliyorum ama pek fazla girmediğimden yöneticilerini falan tanıtıyorum.Siteye belli bir zaman giriş yapmayınca otomatik olarak sistem tarafından gönderiliyor o mailler diye biliyorum.Sen o siteden mail almaya devam ediceksin gibi gözüküyor ama istersen o maillere cevap atmak yerine siteye girip admine mesaj at o buna bir çare bulabilir.

  10. nuurr merhaba…
    siz bilirsiniz diye soruyorum. çok zaman önce burada bir arkadaş yazmıştı. yarış videoları fernandoalonso ile alakalı bir sitede var diye. giripte üye olma gafletinde bulundum. sonra rahatsız oldum çıktım. bir dahada girmedim. fakat bana sürekli mail geliyor seni çok özledik diye defalarca cevap verdim yahu beni aramayın sormayın üyeliğimi silin insanlar yanlış anlayacak ama dinletemedim. ha babam de babam mail geliyor. bir arada raikkonentürkiye diye bir site vardı oraya üye oldum. fakat ne olduysa üyeliğimi sildiler bir dahada farklı nickte olsa girmeyi başaramadım nasıl beceriyorlarsa:) bir tarafta yerin dibine sokmaya çalıştığım alonso onunla alakalı sitenin bana gösterdiği izzet ikram alaka diğer tarafta göklere çıkardığım baştacı ettiğim kimi ve onunla alakalı sitenin bana gösterdiği vebalı 2.sınıf insan muamelesi…takdiri ilahi diyelim.
    sizden ricam bu sitede bir tanıdığınız varsa üyeliğimi silsinler ilerde aleyhime delil olarak kullanırlar insan içine çıkacak yüzüm kalmaz:)))lütfen yardım…

  11. alonso ve pedro at yarışı oynayacaklarmış diye duydum 😀

  12. Herkül,Alonsoyu iyi takip edemiyorsun Macaristana eşiyle birlikte geldi.Merak etme yani racona ters bir durum yok 😉

  13. resimdeki jenson button…alonso minardiden renoya yedek pilot olarak geçtiği dönemde briatorenin yanılmıyorsam afrikadaki birçiftliğinde yaz kampı yapmışlardı. f1 racing dergisinde görmüştüm. o zamandan olabilir. zira o zaman beraber koşarlerken böyle bir tayt giyiyordu button ve alonso…

  14. insanlar isterki bir eser ortaya çıkardığı zaman kim ilgilenmiş ne kadar tepki almış? buradaki her haber bir emeğin neticesi ortaya çıkıyor. yaz sıcak f1 tatil burada kimseler yok. ama bu arkadaşlar yaz kış gece gündüz demeden f1 le alakalı yabancı site döküman ne varsa inceleyip haber yapmaya çalışıyorlar. isterlerki bu haberler bol bol okunsun yorumlar yapılsın elbette konuyla alakalı olsun…arada benim gibi şaşkınlar çıkabiliyor alakasız yorumlar yapan:) onlarıda hoş görüyorlar alicenaplıklarından dolayı…şimdi desemki yahu her pilotun yanında bir hatun var ama alonso hep tek başına. racona ters bir durum olmasın aman arkadaşlar…desem yine bana kızacak buradaki birçok arkadaş…ne yazsam beğenmeyenler çıkabiliyor…:))))

  15. resimdeki alonso herhalde değilmi?

  16. Weber bisiklet yarışına katılmıyor mu? :))

  17. Herkül her konuya sofistike fakat aynı zamanda alakasız yorumların için seni tebrik ediyorum 🙂

  18. kültür ve sanat adına çalışmaları olmuş uzun yıllar pariste yaşamış nevin menemenci şöyle dermiş.''insanların yarattığı en güzel şehir paris, Allahın yarattığı en güzel şehir istanbul''…keşke bu pilotlardan bazıları istanbulda tatillerini geçirse…gerçi sn.çelike göre en güzel şehir ordu ama:))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir