Kardeşinden Schumacher'e Destek Geldi

yazar:

kategori:

Macaristan’da Barrichello ile girdiği mücadele sonrasında da büyük eleştirilere uğrayan Schumacher yarışın ardından yaptığı manevra için Barrichello’dan özür dilemişti. 

Konuyla ilgili görüşleri sorulduğunda Ralf Schumacher, “Michael’i duygusuz bir robot olarak düşünmek hiç doğru değil.  Michael öyle biri değil. Yaptığı manevranın ardından özür diledi. Bunu tek nedeni hatasını fark etmiş olmasıydı. Herkes ona inanmalı ve işine bakmalı.” diye konuştu.

Ralf Macaristan’daki olayı acımasızca eleştirenlerin içinde  David Coulthard, Jackie Stewart ve Alex Wurz’un olmasına şaşırmadığını da söyledi.

“Michael ile bir geçmişi olan birçok pilot var. Zorlu bir manevraydı ama bu Michael’ın hâlâ işine nasıl önem verdiğini gösteriyordu. Bir pilotun bakış açısından baktığınızda bazen olayları çok daha dramatik şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Daha önce çok sert ve sakin olmakla eleştirildi. Şimdi ise yeterince hırslı olmadığı söyleniyor. Bu doğru değil.”

“Doğru olan bir şey var ki, onun geri dönüşünün sadece kendisine değil tüm Formula 1’e faydası oldu. Michael bu yıl birçok kez hâlâ hızlı olduğunu gösterdi.”

“Ben de Formula 1’e geri dönmek istiyorum ama onun aksine gerekli teklifleri alamıyorum.”


Yorumlar

  1. Schumii Kimi avatarı

    Amin diyelim arkadaşım inşallah. iş ile eş olduktan sonra aş o kadar önemli değil azıcık aşım kaygısız başım :)) fazlasında gözümüz yok 🙂 ALLAH herkese gönlünce iş ve eş nasip etsin.

  2. kendi halinde bir işim var Allaha hamdolsun. Allah adamı işsiz aşsız eşsiz bırakmasın. en son liseyi bitirdikten 7 yıl sonra üniversite imtihanlarına hazırlandım. birde hanım hergün imtihan eder o kadar:)

  3. Schumii Kimi avatarı

    herkül KPSSye çalışmış gördüm seni :))
    ilk 6yıl, anne baba tutumu: Freud
    gelişimde bireysel farklılıklar vardır kıyaslama yapılmamalı. :))

  4. ralf in abisi hakkındaki düşünceleri ne kadar güzel. aslında ralf hayatı boyunca çok ciddi bir imtihan içerisinde…düşünsenize aynı işi yapıyorsunuz siz orta karar bir pilotsunuz abiniz ise istatistiki manada tüm zamanların en iyi pilotu. akrabanız veya yakın çevrenizde insanlar size ne gözle bakardı. çok sık yaşarız bu duyguyu hayatımızda elalemin çocuğu şu puanı almış sen neden alamadın biz senin neyini eksik yaptık der çoğu zaman büyüklerimiz. gerçi onu diyenlerin çoğu ilkokulu bile zor bitirmiştir ya o ayrı bir mevzuu. mahalle baskısıyla yetişen çocuklar ister istemez içine kapanık toplumdan uzak bir psikolojiyle yetişir ve ileriki hayatında sürekli bu baskının verdiği korkuyla özgüven eksikliği ile başarısız olurlar. kimseyi sevmediği bir şeyi yaptırmaya zorlama hakkımız yok. mümkünse çocukları ayrı dallarda eğitmek ve yetiştirmek lazım. ilerleyen zamanda bir bakıyorsunuz çocuklar düşüyorlar sen ben kavgasına…olumlu yaklaşmak lazım her daim. ilk 6 yıl çok önemli önce bir anne baba olarak biz kendi hatalarımızı düzeltmemiz lazım. çocuklar bizim aynamızdır. alimden zalim zalimden de alim doğar lafına inanmıyorum. öküzünü otlatmaya götürürken bir başkasının tarlasından geçerken hakkı olmayan bir ot yerde sütüne haram karışır mülahazasıyla hayvanın ağzına torba takan bir insanın hassasiyetiyle bakılan bir çocuktaki dürüstlük ile heryol mübah mantığıyla kazanılan parayla büyütülen bir çocuktaki dürüstlük aynı olabilirmi sizce? çocuğunuzdan dürüstlük bekiyorsanız önce siz dürüst olacaksınız. çalışkanlık bekliyorsanız önce siz çalışkan olacaksınız. merhamet bekliyorsanız yerdeki böceğe basmayacaksınız. herdaim faydalı bir insan olmasını bekliyorsanız yerdeki insanların ayağına takılacak taşı önce siz kaldıracaksınız. doğayla barışık temiz bir insan olmasını bekliyorsanız yere çöp atmayacaksınız. ila ahir…bitmez bu örnekler. hülas ne ekersek onu biçeriz. nerden geldim ben bu konuya unuttum ama neyse…hayır konuyu bağlayamadımda…alonsoya gelecektim ama bu sefer takıldım:) tühh…

  5. ralf gibi bi pilot dönebilirse ve başarısız olursa çok şey kaybetmez.zaten yarıştığı yıllardada çok başarılı değildi.ama dönebilirde başarılı olursa çok şey kazanır.

  6. schumi geçtiğimiz sezon açıkça 2010 da f1'e döneceğini söyleseydi hangi takım schumiyle ilgilenmezdi ki?hepside schumiyi takımında görmek isterdi diye düşünüyorum.

  7. alın işte.gayet anlaşılır,açık,net bir demeç.bu yaşına rağmen hala istenilen bir pilot schumi.çünkü yeteneklerinden hiçbir şey kaybetmemiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir