Raikkonen, Ferrari'nin Formundan Emin Değil

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, kötü geçen Avustralya hafta sonunun ardından bu haftaki Malezya GP’si için Ferrari takımının ne kadar güçlü olacağı konusunda emin olmadığını söyledi.

Ferrari’den bu hafta ne beklediği sorulan Raikkonen: "Bilmiyorum. Konuşmak için çok erken"

Melbourne’de mekanik sorun nedeniyle yarış dışı kalan Fin pilot, sorunları engelledikleri sürece iyi olacaklarına inanıyor.

Raikkonen: "Aracın nasıl çalıştığını, işlerin nasıl gittiğini yarın göreceğiz. Ama herşeyin iyi çalışmasını sağladığımız sürede iyi durumda olacağız."

"Hıza sahip olduğumuzu düşünüyorum ve herşey yolunda giderse iyi olacağız. Geçen senenin bizim için en iyi olduğunu düşünmüyorum, araçtan en iyi performansı elde edememiştik. İşlerin nasıl gittiğini göreceğiz"

"Nasıl olduğunu görmek için bekleyeceğiz. Yarın ne kadar güçlü olduğumuzu görmemiz gerekiyor. Sonrasında daha net bir manzaraya sahip olacağımızı düşünüyorum"

Hem Raikkonen hem de Massa, Avustralya’da yarış dışı kaldı ve Fin pilot, bunun takım için bir sürpriz olduğunu kabul etti.

Raikkonen: "Endişe etmiyordum. Ama olanlardan dolayı mutlu olmadığımızı düşünüyorum. Kış (testlerinden), hızlı olabileceğimizi biliyorduk ve büyük bir sorun yaşamamıştık. Ama ilk yarışa geldiğimizde kesinlikle beklemediğimiz motorla ilgili iki sorun yaşadık."

"Sezon uzun ve söylediğim gibi, herşey olunda giderse yukarıda olmalıyız. Panik yapmıyorum, kimse panik yapmıyor. Ama ilk yarışta daha iyi bir sonuç istiyoruz"


Yorumlar

  1. ecrin deniz avatarı

    ben de emin deilim maalesef…

  2. ogun savaş avatarı

    İlk yarışta erken konuşarak en iyi cevabı almış biri en ii açıklamayı yapmış

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ferrari' den bu hafta yine aynı performansı bekliyoruz !!!

  4. recep ivedik avatarı

    evet.

  5. inşallah bu hafta sonu kış testlerindeki performansı yakalarız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir