"Ducati Hamlesi, Rossi'yi F1'e Yaklaştırdı"

yazar:

kategori:

Yedi yılın ardından Yamaha’dan Ducati’ye geçecek olan Rossi, 2011 ve 2012’de orada yarışacak. 

Kendisi de bir motosiklet dünya şampiyonu olan baba Graziano, bu hamlenin oğlunu F1’e yaklaştırdığını düşünüyor.

“Valentino  henüz motosikleti bırakmaya hazır değil. Ama üç ya da dört yıl içinde Formula 1’e geçerse, bunun için Ducati’den daha iyi bir yol olabilir mi ki? Bu çok büyük bir adım gibi görünüyor.”

Ducati ve Ferrari, ortak sponsorları olan Marlboro nedeniyle birbirlerine oldukça yakınlar ve her sezon başında  Madonna di Campiglio’daki Wrooom etkinliğinde takımlar bir araya geliyor.


Yorumlar

  1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Rossi bence F1'i dener. Yarışlara kartingle başlamış ve bir takım nedenlerden dolayı motorsiklete geçmiştir. Yani biraz zorunluluktan. Çok istiyor.

  2. bahar candaş avatarı

    herkez bildiği işi yapsın…

  3. Bence gelebilir neden olmasın birde iyi bir sponsor bulursa tamamdır

  4. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    şu rossi f1 söylentileride bitmedi gitti , her rossi haberinin f1 bağlanması nekadar doğru tartışılır. moto gp pilotları bile f1 üzerinden prim yapma çabasında gibi…

  5. ferrarinin böyle bir lüksü yok. heryolu denedikleri halde takımlarda 3. pilotlarda 5.ler…
    mısır israil savaşında israil ordusunun başında general moşe dayan var. bir gazeteci sorar…bir gün gelecek yahudiler müslümanlar tarafından yok edilecektir der müslümanlar siz bu tarihi ifadeye inanıyormusunuz?(buna benzer bir soruydu). ve korkmuyormusunuz? evet der moşe dayan inanıyorum ama o yahudiler biz değiliz o müslümanlarda bunlar değil…o şumi dönemi ferrarisi bu ferrari değil o eski rakiplerde bu rakipler değil…bu alonsoda o şumi değil bu arada…

  6. Kesinlikle olmamalı …

  7. 33 yasina geldi 2 yildaha Ducati ile anlasma imzaladi 35 yasinda F1 e girse ne olur simdi girse ne olur sadece italyanlarin reklami iste hep ayni terane.

  8. 33 yasina geldi 2 yildaha Ducati ile anlasma imzaladi 35 yasinda F1 e girse ne olur simdi girse ne olur sadece italyanlarin reklami iste hep ayni terane.

  9. bu adamm 30 lu yaşlarında değil mi? 2 yıl daha moto gp de yarışıp 35 inde mi gelecek f1 e ? evet ferrari nin genç pilot programına hala katılabilir :)) Ama Wrooom etkinlikleri ilginç olacak doğrusu.

  10. Olabilir.Ama bence herkes ait olduğu yerde kaLmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir