Lorenzo: "Yamaha Rossi'yi Yenmek İçin İstekli"

yazar:

kategori:

Rossi’nin uzun zamandan beri söylentiler arasında olan 2 senelik Ducati anlaşması geçtiğimiz günlerde doğrulanmıştı.

Lorenzo “Yamaha onu yenmek için maksimumu yapmaya çalışacak; daha fazla hız ve motor gücüne ihtiyaç var ancak her zamandan daha sıkı çalışacağız. Gelecek sene çok ilginç olacak.” dedi.

Lorenzo ayrıca, pit alanında pilotlar arasında duvar olmasının Rossi ile takım arkadaşlığını zorlaştırdığını söyledi.

Lorenzo “Duvarı sevmedim. Daha büyük teknik değiş tokuştansa insani açıdan Rossi’den daha fazlasını beklerdim. O, istemeden de olsa beni favori yaptı ve bu sayede takımla daha da yakın olduk ve onun telemetresine ulaşamadığım için artık daha iyi gidiyorum.”

“Rossi’ye karşı mücadele etmekten asla korkmadım. Öğrenmem, gelişmem ve sıkı çalışmam gerektiğini biliyordum. 10 yaşından beri televizyondan yarışları seyrediyorum ve her klasmandaki sürücülerden bir şeyler öğrendim. Valentino’dan, yarışı kontrolü ve pist dışında nasıl davranılması gerektiğini öğrendim.” dedi.


Yorumlar

  1. rossi = "bittiniz olum siz, seneye toz yutturucam size" :))))))

  2. önder tunçer avatarı
    önder tunçer

    Lorenzo efendi,
    Valentino 2004 te Yamaha ya geldi ve ilk senesinde kendini kanıtladı ancak m1 in şuan en iyi motor olması Rossi ve Yamahanın 7 senelik işbirliği ve tecrübesi sayesinde olmuştur.Artık motoru geliştirmek sana düşüyo.görelim bakalım ne olacak seneye.Yamaha ya da yazıklar olsun ayrıca.

  3. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    waybea adama bak hemen konuşmuş ayıp bea . önce yarışlardan sonra o antipatik taklit kokan sevinçlerini bırak sonra sen ve yamaha birleşip rossi yi yenmeye çalışın. sen ve yamahanın galibiyetini toplasan rossi kadar edermi bilmiorum :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir