Berger: "Rosberg, Vettel İle Aynı Seviyede"

yazar:

kategori:

Berger “Bana göre Nico, Sebastian’la aynı seviyede sürüyor. Sadece kazanabilecek bir araca sahip olamadı.”

“Nico bu sene, çok az hata yaptığını, ayarlarının genelde doğru olduğunu gösterdi ve genel olarak Schumacher’in önünde bitirdi.”

“Eğer Rosberg ve Vettel aynı araca oturursa paramı kime yatıracağımı bilemem.” dedi.

Berger ayrıca bir diğer Alman pilot olan Adrian Sutil’e de övgülerde bulundu.

Berger “Geçen sene O’na gülüyordum. Bu kadar çok potansiyele sahip olduğuna asla inanmamıştım. Ancak O inanılmaz hıza sahip ve hatalarını dramatik bir şekilde azalttı.”

“Bana göre O, sezonun sürprizlerinden.” dedi.


Yorumlar

  1. mephistofeles  avatarı

    bence vettel daha kaliteli bi pilot..o dandik aracına rağmen monza da kazanıp en geçn yarış kazanan pilot rekorunu kırdı…rosberg daha yarış bile kazanmadı…hem onu vettel le değil hamilton la karşılaştıracaksın…onunla takım arkadaşıydılar aynı yaştalar ama aradaki dağlar kadar farka bakın …araç farkı demeyin eğer çok kaliteli bi pilotsanız kendinizi ortaya atmasını bilirsiniz tabi şansda lazım bende f1 in bu yönünü hiç sevmiyorum zaten eğer şansın yoksa yüksk bi takıma gitmek çok zor…

  2. Rosberg 2 yarış kazansın pilot değil derler

  3. Vettel Toro Rosso ile kazandığındada aynı şeyleri söylüyorduk. ''Ferraride olsa ortalıgı dagıtırdı şampiyon olurdu vs vs''. Geçelim bunları arkadaşlar. Daha Rosberg hakkında konuşamayız fazla abarttınız. Konuşmak için erken diyorum ben.

  4. Ben Rosbergin Vettele göre daha olgun olduğunu düşünüyorum Vettel 2008 monzada aldığı birincilik ile abatıldı ve öylede gidiyor gibi RBR6 hamide olmuş olsaydı şimdiye çoktan puan farkını koymuştu

  5. yanlış anlaşılma olmasın süper pilot değil derken vettelin takım arkadaşı webberi kastettim.yani vettel webber gibi bi pilota defalarca geçiliyorsa.acaba rosbergin yerinde olsaydı schuminin takım arkadaşı olsaydı(yani vettelin takım arkadaşı süper bi pilot olsaydı) roseberg kadar başarılı olurmuydu.

  6. rosberg vettelden çok daha iyi pilot daha hızlı daha tecrübeli daha becerikli.vettelin takım arkadaşı webber(ve bir çok kez webbere beçildi) iyi pilot ama süper pilot değil.rosbergin ise schumi bı kısas bile yeterli.
    rosberg rbr koltuğunda olsaydı bence kesin şampiyon olurdu.

  7. bence rosberg vettelden daha iyi bir pilot yarışlardada bu ortada rosberg redbulun koltugunda olsaydı uçardı yani

  8. Ben Berger'in görüşüne katılmaktayım. Rosberg en az Vettel kadar kaliteli bir pilot. İhtiyacı olan sadece güzel bir araç.

  9. vettelin daha olmaya ihtiyacı var. tatlı ama daha olmamış bir meyve gibi..

    rosberg yetenekli, şanslı ki seneye güzel bir otomobile oturacak. o otomobil yarışlar kazandırabilir ona.

  10. Ben ama Vettelin o kadar iyi pilot olduğunu düşünmüyorum. Heleki Schuminin veliahtı diyorlar bence olamaz. İlla veliaht diyorlarsa Hamilton derim. Şöyle bir bakıyorumda Hamilton ile Vettel ayrı iki kategori gibiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir