Aerolab-Force India Tartışması Alevleniyor

yazar:

kategori:

Ödenmemiş ücretler olarak Force India’nın 1 milyon €’dan fazla vermek zorunda kalması ışığında Aerolab, yöneticisi Jean Claude Migeot’un Bologna’da kendisine karşı açılan suç duyurusu ardından yakın zamanda ceza alacağını belirtti.

Aerolab’ın, Force India’nın rüzgâr tüneli verilerini Lotus’a sızdırmasının da iki grup arasında tartışma konusu olması ile birlikte Aerolab, İtalya GP’de kendi yasal işlemlerini başlatabileceğini ifade etti.

Açıklama: “Görünen o ki Force India’nın stratejisi, Aerolab’ı, şirketin kabul etmeye niyeti olmadığı bir uzlaşıya zorlamak olacak.”

“Monza’da yapılacak olan ve Force India’nın varlıklarının İtalya yargısı altında olacağı İtalyan GP, iki taraf arasındaki karşılıklı hamleleri tetikleyebilir.”

Aerolab, Force India’nın 1,074,730 €’ya ilaveten masrafları, %8 oranında faizi ödemesi kararının verildiğini açıkladı.

Açıklama: “Önceden Force India tarafından yapılan misilleme hamlenin bir sonucu olarak Aerolab’ın Yöneticisi, Bay Jean Claude Migeot’un, kısa süre içinde Bologna’da kendisi aleyhine açılan suç duyurusunda ceza alacağı beklenmektedir. Aerolab, bu konuda çıkacak olumlu sonuçlardan emin”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir