Domanicali ve Brown, Todt'u Övdü

yazar:

kategori:

Jean Todt’un Ferrari’nin CEO görevinden ayrılmasının açıklanmasının ardından İtalyan takımın patronu Stefano Domenicali, Todt’a övgülerde bulundu.

Todt, geçen snenin sonunda takım patronluğu görevini Domanicali’ye bıraktı ve bu hafta başlarında da şirketin CEO görevinden de ayrıldığı duyuruldu ama bir yönetim kurulu üyesi olarak İtalyan takımın yarış operasyonlarıyla ilgili özel kararlarda rol oynamaya devam edecek.

Domanicali: "Benim için açıkçası bu karar sürpriz değildi. Todt bana bunu daha önceden söylemişti."

"Çok değişiklik yaratmayacak. Başkan Montezemolo tarafından atanan Todt, bir referans noktası, sadece bu hafta değil btün sezon avantajını kullanacağım değerli bir öneri kaynağı olarak kalcak. Çünkü, Ferrari ailesinden ayrılmadığını vurgulamak istiyorum"

"Todt’un etrafında geçirdiğim 15 yılda ondan çok şey öğrendim. Örneğin en zor zamanlarda bile asla pes etmemek, benden başlamak üzere herkesten azamisini talep etmek ve kendimi bu işe tamamiyle adamak."

Todt ayrıca eski Ferrari teknik sorumlusu Ross Brawn tarafından da övüldü. Brown ve Todt, Ferrari’nin en başarılı dönemlerinde birlikte görev almıştı.

Brown: "Bir dönem biter bir diğeri başlar. Bir şey söyleyemem ama Todt hakkındaki iyi şeyler: kendi işine adanmışlık adına bir örnekti ve beraber geçirdiğimiz uzun süreçte çok iyi geçiniyorduk. Daima beni desteklemiştir."

"Şimdi bir sayfa kapandı. Maranello’da güçlü bir yapı oluşturmuştuk. Yeni sorumlulukları almayı hak eden yetenekli insanlar var, Stefano Domenicali gibi."

"Ve sezonun başlangıcı onlar için çok mutlu edici olmasa bile, FErrari’nin McLaren ile ünvan mücadelesine vereceğine olan inancımı sürdürüyorum"


Yorumlar

  1. " eşek ölür badem gözlü olur " atasözümüzle bu demeçleri açıklayabiliriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir