Alonso, Tatilin Ardından Olumlu Duygular İçerisinde

yazar:

kategori:

Alonso, son 2 yarışta kazandığı 43 puan ile bir anda liderler ile aradaki farkı 20’ye kadar düşürdü ve 5. sırada yer alan İspanyol sürücü şampiyonluk potasına girdi.

Ferrari’nin resmi sitesine konuşan Alonso “Gerçekten tekrar piste çıkmak istiyorum. Yarışlara, çok özel iki pistte yapılacak Belçika ve İtalya GP’leri ile döneceğimiz için mutluyum.”

“Belçika’nın pisti sezonun muhtemelen en albenisi olan pisti ve Monza da benim için özel çünkü Ferrari pilotu olarak ilk defa İtalyan taraftarlar önünde yarışacağım ve bunun yanında pist motor sporları tarihinde çok önemli yere sahip.”

“Almanya ve Macaristan’da alınan iyi sonuçların ardından iyi düşüncelere sahibim. Her zaman söylendiği gibi momentumu korumalıyız ve tatil öncesindeki gibi devam etmek için hedefimiz bu olmalı.”

“Almanya ve Macaristan yarışlarında alınan sonuçlar sadece her iki klasmanda kazandığımız puanlar açısından değil, aynı zamanda bize verdiği güven açısından da önemliydi. Bu şekilde zorlamaya devam etmeliyiz.” dedi.

Alonso ayrıca tatil sayesinde motivasyonunun arttığını ve tatilin işe yaradığını söyledi.

Alonso “Belçika için ayrılmamızla biten tatil çok rahatlatıcıydı. Macaristan yarışından hemen sonra Maranello’da simülatörde ve mühendislerimle çalıştım ve oradan Wroom etkinliklerinin 20. yılı kapsamında çıkarılan kitabın sunumu için Madonna di Campiglio’da kısa bir aranın ardından evime gittim.”

“İlerleyen günlerde zamanımı İsviçre ve İspanya arasında paylaştırdım ve uzun tatil olmasını engellemeye çalıştım: sezonun son bölümünün çok stresli olmasını bekliyoruz ve daha fazla otel ve hava alanı görmek için istekli değildim.”

“Aslında ulaşım olarak çoğu zaman bisikletimi kullandım. Normal çalışmalarım dışında Oviedo etrafında zaman zaman mini Vuelta yaparak eğlenceli zamanlar geçirdim. En iyi arkadaşlarımla 5 etap düzenledik ve çok harikaydı.”

“3 haftalık tatil, gevşemek için fazlasıyla yeterli. Sezonun son bölümü öncesinde hazırlıklar kapsamında tatilin çoğunu kendimi şarz ederek geçirdim ve bu herkes için aynı. Bu tatil, özellikle yorucu olan temmuz ayının ardından gerekliydi.” dedi.


Yorumlar

  1. Fernando Alonso taraftarı arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum.Belli ki bu tatil çok uzun gelmiş size.Fernando'yu ne kadar çok özlediğinizi hemen belli etmişsiniz.
    Ben de özellikle Monza'yı sabırsızlıkla bekliyorum.İtalyan seyircilerin alkışları arasında podyumun en tepesinde olabilmek için canını dişine takacağından hiç şüphem yok.Üstelik takımlar kupasını da alacak olan kişinin sahtekar biri olmadığını bilmesi de artı bir moral ve doping etkisi yaratacaktır.

  2. İyi işler yap bizim Red Bull'ları zorla da heyecanlı olsun tüm sezon 😀

  3. Senden Belçikada başarı bekliyoruz Krall .)

  4. hadi adamım gerekenı yapalım :))

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    pistlerin aslanı milete ver cevabını hadi:D

  6. ara sonrası müthiş bi dönüş olur inş. sonunda ara bitti ya. F1 siz geçen hafta sonları ne kadar boşmuş.

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sana canım feda olsun, aslanım benim.Kurban olayım sana ben.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir