Sutil, Schumacher'i Mağlup Etmeye Kararlı

yazar:

kategori:

Sezonun tamamlamasına 7 yarış varken Sutil, 35 puana sahip Schumacher’in 3 puan arkasında 10. sırada yer alıyor.

Sutil “İlk 10 için mücadele etmek istiyoruz.”

“Aracımıza uygun bazı iyi pistler var. Spa ve Monza’da avantajlarımız olacak. Ve önümde 9. sırada yer alan kişiyi yakalamak istiyorum.” dedi.

Schumacher’i geçebileceğine inanıp inanmadığının sorulması üzerine Sutil “Kesinlikle inanıyorum. Sadece 3 puan önümde ve önümüzdeki yarışta sıralama pozisyonuna göre 10 sıra geriden başlayacak. Belki Spa’yı onun önüne geçmek için kullanabilirim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. benim anlamadigim, puan alamayan yeni takimlarin bile yaris bitirip klasmanda olabilecek en ust siraya almalari icin bile mucadele varken, sutil'in bu cabasi niye sizi rahatsiz ediyor ki?

    '9. sırada yer alan kişiyi geçmek istiyorum'' demis, ne var ki bunda? ben bir saygisizlik goremedim. vettel de 2 kati yasindaki schumacher hakkinda miki, maykil yeaa gibisinden demecler verebiliyor ki bizim turk jargonu ile bu yabancilarinki bambaska. bence buna o kadar takilmayin.

    zaten sutil de schumacher'in aracinin kotu oldugunu bilmiyor mu? bal gibi biliyor. firsattan istifade ne yapabilirse kendini ispatlamaya calisacaktir.

    hatirlatirim; di grassi bile birkac saniye yavas virgin araciyla alonso'yu nasil terletmisti.

    e yaris bu?

    bu kadar da kotu niyetli olmayin.

  2. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    scminin elinin altında şimdiki reno bile olsaydı bu kadar cesur konuşabilirmiydi acaba:D

  3. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    scminin elinin altında şimdiki reno bile olsaydı bu kadar cesur konuşabilirmiydi acaba:D

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    sutil fazla havalanma.Bak hamilton da şumiyi geçince (çin gp) eline bişey geçmedi ve şumiyi geçmenin diğerlerini geçmekten farkı yokmuş dedi.Yani eline pek bişey geçeceğini sanmam.Fazla hırs iyi değildir.Bakarsın tam iyi puan almaya doğru giderken adamın biri gelir arkandan tepene çıkar out oluverirsin..

  5. ''9. sırada yer alan kişiyi geçmek istiyorum'' dediğin kişinin bir adı yok mu?Hem sen kendini ne sanıyorsunda Schumacher'i küçük görmeye çalışıyorsun.Sen lastikli donla gezerken adam Senna,Prost,Hakkinen,Hill vs. bir sürü pilotlarla mücadele veriyordu haddini bil Sutil!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir