Barrichello, Schumacher'in Özrünü Kabul Etti

yazar:

kategori:

Schumacher’in oldukça agresif savunması nedeniyle neredeyse yüksek hızda pit duvarına  vuracak olan Barrichello, yaşananları çok sert bir biçimde eleştirmişti.

Schumacher, yaşananların ardından basın aracılığıyla özür dilediğini söylese de, kişisel olarak Barrichello’dan ancak bugün Belçika’da özür diledi.

Schumacher “Rubens’le konuşma konusunda sorunum yok. Ona mesaj yollamamın 2 nedeni vardı. Birincisi 300. yarışına çıkıyor olması ve diğeri uzun süre birlikte olmamız.”

“Onu tebrik etmenin uygun olacağını ve durumu açıklayacağını düşündüm çünkü Macaristan’da onu kasıtlı olarak duvara ittiğimi düşündü ve böyle bir hedefim yoktu. Temas olmadan çok sıkı mücadele olsun istedim. Eğer aksini düşündüyse o zaman özür diliyorum.” dedi.

Barrichello “Bugün Schumacher’den SMS aldım. Birileri ona, benim kasıtlı bir şekilde duvara itildiğimi düşündüğümü söylemiş ve o, böyle bir şeyin olmadığını ve üzgün olduğunu söyledi.”

“Ben de sorun olmadığını söyledim ve teşekkür ettim. Özrünü kabul ettim ve ona iyi bir hafta sonu geçirmesi temennisinde bulundum. Hayat devam ediyor.” dedi.


Yorumlar

  1. resim çok korkutucu ben pistin kenarındaki derelerin bukadar derin olduğunu düşünmemiştim.Rubens gerçekten ucuz atlatmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir