Ferrari, Macaristan'daki Ön Kanadı Kullanıyor

yazar:

kategori:

Son yarışlarda esnediği gerekçesiyle tartışmaların odak noktası olan Ferrari ön kanadı, henüz Red Bull gibi daha sıkılaştırılmış olan testlere dahil edilmedi ancak Ferrari ön kanadına güvendiği için kanadı değiştirmeden getirdi.

İtalyan basınına konuşan Fernando Alonso “Bizim tarafımızda değişen bir şey olmadı, Macaristan’daki parçaların aynısı var.” dedi.

FIA’nın Ferrari’nin ön kanadını bugün ya da yarın testlere sokması bekleniyor.


Yorumlar

  1. 2 takımda kendinden emin zaten sistemi çalıştırdıklarına göre korkmalarıan gerek yok.Monzadaki testte son bir formalite olucak ancak bu takımlar yine aynı kanatlarla gidicekler.Eğer aksi olsa zaten çoktan değiştirip klasik sisteme dönerlerdi.Ama Alda Costa güzel konuşmuş;"Diğer takımlar etrafta olup bitenlere değil,kendi araçlarına odaklanırsa bu sorunlar ortadan kalkar":)

  2. mclarenci mp4  avatarı

    mesele kanat değil artık kanat esnese kendilerine bu kadar güvenmezler mesele kanada bağlı olan diğer parçalarda tabi burada odak noktası zemine gidiyor ferraride esnek zemini her fırsatta kullanan takım esnek zemini çok iyi kullanıyorlar. artık monzayı bekleyecez.
    Birde neden sıralama veya yarısdan sonra kontrol edecekler anlamıyorum birşey varsa bile avantajlarını kullanacaklar.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İçiniz rahat olsun istediğiniz kadar test yapın kusursuz bir kanat ve geliştirmeye devam durmak yok!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir