Kubica: "Galibiyet Uzak Ancak Her Şey Olabilir"

yazar:

kategori:

Polonyalı sürücü, sıralamaların son seansında atmış olduğu ilk turunda Webber’in arkasından ikinciliği elde etti. İlk turun ardından yakıt sorunun yaşayan Kubica tekrar pite geldi ve ardından zaman turu atamadı.

Lewis Hamilton ise tur zamanını geliştirerek ikinciliği elde etti ve böylece Kubica üçüncülüğe geriledi. Ancak Kubica daha fazla kaybetmekten endişelendiğini söyledi.

Kubica “3. seansta piste çıkış turumda son şikana gelirken aracımın durduğu kötü bir an yaşadık.”

“Bu yüzden 3. seansta 2. hakkımız olmayacağının farkındaydık ve o andan sonra yağmur için dua ettim. Bir kaç damla düştü ancak yeterli değildi.”

“Lewis daha iyi bir tur zamanı atabildi ancak F-kanalı bu kadar geç kullanmamızın ardından tekrar burada olmak yine de iyi.” dedi.

Kubica, başarılı bir şekilde araca yerleştirdikleri F-kanalın sorunsuz çalıştığını ve sıralama başarısında kilit nokta olduğunu söyledi.

Kubica “Şanslıydıkki F-kanal daha ilk turdan itibaren mükemmel bir şekilde çalıştı ve burada olduğumuz için mutluyuz.”

“F-kanal ile rekabetçi olmak biraz daha kolay gibi. Farklı lastiklerle tüm seanslarda rekabetçi olduk ve antrenmanlardaki performansımızı tekrar etmek istiyorduk.” dedi.

Yarış için konuşan Kubica “Galibiyet uzak gibi görünüyor ancak motor sporlarında her şey olabilir. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve bu hafta sonundan maksimumu çıkarmaya çalışacağız.”


Yorumlar

  1. temiz taraftan kalkacağız Robert iyi start alan pilotlardan biri start cok önemli Webber startta sıkça hata yapan bir pilot Webber Hamiltonla ugrasırken aradan sıyrılıp lider dönersek ilk virajı süper olur tabi burası Spa son tura kadar hersey olablir ama yagmur yagmaması ıcınde dua edicez arac Monaco'dan sonra hiç bukadar güçlü olmamıstı :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir