Sutil Beşincilikten Çok Memnun

yazar:

kategori:

Alman pilot, 8. sıradan başladığı yarışta oldukça güçlüydü ve yarışı güçlü bir şekilde 5. sırada tamamladı.

Sutil “Bir başka beşincilik olduğu için çok memnunum çünkü 8. sıradan başlamıştım. Ancak elimizden gelen de buydu.”

“Çok tehlikeli ve aldatıcı koşullar vardı ve hava konusunda ne olacağını asla bilemezsiniz. Yağmur geldiğinde bazı yerlerde şiddetli bazı yerlerde ise hafifti ve sorunsuz bir şekilde yarışı bitirmeye odaklanmaya çalışmak zorundaydım.” dedi.

Schumacher’i geçişini değerlendiren Sutil “Çok yakın yarışıyorduk ve özellikle de araçların birbirine yaklaştığı güvenlik aracı periyotlarından sonra zorlamaya devam etmek zorundaydım. Bu bakımdan harika yarıştık ve geçişler yaptık.”

“Güncellemeler iyi çalıştı ve hâlâ gelişimi sürdürebiliriz. Monza için oldukça iyi görünen güncellemelerin henüz başındaydık.” dedi.


Yorumlar

  1. red bull vetteli toro rossoya geri gönderip sutili transfer etemeli.

  2. Bence büyük takımlarda koltuğunu hak etmeyecek pek bir pilot yok. Kubica ve Sutilin çok da parlak gözükmelerinin sebebi takım arkadaşlarının çok zayıf olmalarıdır. Geçen seneye baktığımızda Sutil, Giancarlo Fisichellaya yenilmiş aynı şekilde Kubica da Heidfelde.

  3. Sutil harcanıyorsun adamım bırak artık su takımı çok daha iyi bir takımı hakediyorsun büyük takımlarda da koltugunu haketmeyen pilotlar var ne yazık ki umarım biran once rekabetçi bir koltuk bulursun

  4. tifosi_sercan  avatarı

    Geçen sene de çok güçlülerdi bu sene de öyle… Heleki düzlük performansı inanılmazdı, frenlemeye gelmeden geçti schumiyi..
    Onlar adına sevindim, Monza da da güçlü olacaklardır…..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir