Schumacher: "Her Nedense Spa'da Benim Numaram 7"

yazar:

kategori:

Alman sürücü, kendisinin ikinci kariyeri olarak nitelendirdiği yeni dönemde Spa’da 7. oldu.

Yarıştan keyif aldığını söyleyen Schumacher “Bugünkü yarıştan, özellikle takımım adına makul seviyede memnunum. Nico ile birlikte 14 ve 21. sıralardan buralara gelmemiz çok da kötü sayılmaz ve markalar şampiyonası için önemli puanlar.”

“Her nedense 7 numara Spa’da benim numaram gibi bu yüzden bu sonuç daha özel oldu.” dedi.

Mercedes pilotları yarıştan önce açık açık yağmur umduklarını söylemişti ve bekledikleri olunca ne kadar haklı oldukları ortaya çıktı. Schumacher, yağmur olmasaydı bu sonucu alamayacaklarını söyledi.

Schumacher “Bugün 2 defa Nico ile mücadelemiz oldu. İlk kez karşılaştığımızda hoş mücadelede ben daha iyi konumdaydım. Güvenlik aracından sonra ikinci kez karşılaştığımızda ise önümdeki araç nedeniyle Eau Rouge’da ayağımız gazdan çekmek zorunda kaldım ve bu Nico’nun beni uçarak geçmesine neden oldu.”

“Yine de genel olarak Spa umduğum kadar keyifli oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. _bianconera_  avatarı

    @Kalpazan
    İyi misin Schumi'ye kim tur bindirdi..hangi yarışı izledin..

  2. Güzel bir yarış diye atıyorlar ama UTANÇ verici bir yarış.schumacher her gelen geçene tur bindirdi.UMARIM SENEYE DÜZELİR.böyle schumi olmaz olsun

  3. Aracın hızına göre, alınan sonuç gerçekten iyi. Tahminimce Mercedes hız olarak 6. ya da 7. en iyi takım. Bundan dolayı alınan sonuç bence tatmin edici. Sezonun sonunda takımlar sıralamasında 4. olarak bitirirlerse bu araçla bence bu da bir başarıdır.

    Spekülasyonlara göre Mercedes 2011 aracına çoktan başlamış ve , ben ne kadar bundan şüphe duysam da, baya bir gelişim de kaydetmiş. Tek dileğim seneye Schumi ve Niconun hakettiği bir araca kavuşmasıdır. O zaman daha zevkli yarışlar izleyeceğimize eminim.

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Schumacher'in olumlu açıklamalarını okurken yüzümde neden bir gülümseme oluşuyor acaba.Hep merak etmişimdir =)

    Yağmur gelmeseydi bu kadar puan alamayabilirlerdi.Ama sonuçta yağmur geldi ve 6.lık ve 7.lik onların oldu.İyi tahmin, iyi plan onlara puanları getirebildi sonunda.

  5. Semo_Ferrari  avatarı

    Bu yarıştaki taktik de elimizde patlayacak diye düşünüyordum en başta, ama neyse ki Ross Brawn yanılttı beni 😀 Hem Rosberg, hem de Schumi bu yarış çok iyi iş çıkardılar, ve aralarındaki rekabeti Red Bull'un Türkiye'de yaptığı gibi yüzlerine gözlerine bulaştırmadılar. Bir tek Rosberg'in son atağı biraz sert gibime geldi ama bilmiyorum, açı kötüydü, tekrar da göstermediler zaten. Başka bir nokta da, her ne kadar yarışı Rosberg'in arkasında bitirdiyse de, Schumi'nin sonunda bir yarış haftasonunda Rosberg'den bir nebze üstün olmasıydı. Tüm antremanlar ve sıralamalarda Rosberg'i geçmesinin yanında, özellikle yarışın başlarındaki performansı (21. sıradan 6. sıraya kadar çıkışı) gerçekten iyiydi. Umarız ki bu sadece başlangıçtır 😀

  6. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    evet o kadar taktik hatadan sonra buradada dönsün şans . Schumi senin için herşey seneye başlıyor . Come on !

  7. yani Scumi'de Nico'da kusura bakmasın yağmur gelmese rüylarında görürlerdi bu puanları şansları yaver gitti eğer yağmur gelmese zorunlu olarak pite girip sert lastiklere geçmeleri gerekecekti piyangodan bir 14 puan aldılar ama lastik koruma konusunda tebriği hakediyorlar tabi bu işte en büyük tebrikte sen basından beri hatalarıyla saç baş yolduran ve nihayet kendine özgü bir taktik zekayla puanlar getiren ross brawna :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir