Massa: "Red Bull ve Mclaren Bizden Güçlüydü"

yazar:

kategori:

Yarışa 6. sıradan başlayan Massa, startta pozisyonunu kaybetmedi ancak kazanamadı da ve Jenson Button ile Sebastian Vettel’in kazaları sonucu aldığı dördüncülüğü damalı bayrak ile tamamladı.

Massa “Bunun bizim için olumlu bir sonuç olduğunu düşünüyorum.Yarışın ilerlemesine ve Jenson ile Sebastian’ın yaşadıkları kazalara bakarsak biraz şanslı olduğumuzu da söyleyebilirim.”

“Bu hafta sonu Red Bull ve Mclaren’ler bizden güçlüydü ancak biz takım olarak çalıştık ve yarıştan önce ve yarış esnasında doğru kararlar verdik.”

“Ayarlarımız kuru zeminde biraz daha etkiliydi ve yağmurda, özellikle orta sektörde zorlandık ancak ilk ve son sektörde rekabetçiydik.”

“Şimdi kendi evimiz olan Monza’ya gidiyoruz. Hızın ve fren anında dengenin önemli olduğu pistte iyi olmayı umuyoruz. Şampiyonada durum biraz karşısa da en sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Nihayet mantıklı ve kimseyi suçlamadan konuşan biri!

  2. tebrik ederim felipe. bazılarının kaza yapmış ferrari aracının içinden felipe'nin çıkacağını düşünürken, büyük pilot(!) alonso'nun çıktığını anladıklarındaki yüz ifadesini tahmin edebiliyorum =)

    hatasız, ıslakta ve kuruda güzel bir sürüşle 12 puanı kaptık..

  3. zaten ferrari'de mekanik yol tutuş iyi, singapur gibi pistler tam onlara göre.

  4. cengiz izmitli avatarı
    cengiz izmitli

    Çok yanlış stratejiler yaptılar bu haftasonu.. Cumartesi'den sonra döküldüler.. Ross Brawn'ı geri getirmek lazım bu takıma..

  5. Sene sonunda takım arkadaşını geçersen 2011 için çok güzel bir başlangıç olacak ki bu şuan mümkün gözüküyor.

  6. Ferrari bilinen Ferrari'den çok uzakta ve sürekli yanlış giden birşeyler var.Bunun nedeni de tabiki yönetim.Domanicali'yi her ne kadar savunsalar da bu işi en iyi şekilde yerine getiremediği her yönden belli.Bu adam bu işe uygun biri değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir