Ferrari, Red Bull'un Monza'da Yavaş Olacağından Şüpheli

yazar:

kategori:

Red Bull şüphesiz bu sezon özellikle aerodinaminin etkili olduğu her pistte hızlı oldu. Şampiyona lideri takımın Spa ve Monza’da nispeten daha yavaş kalması bekleniyordu ancak Red Bull Spa’da beklenenden çok daha iyi performans gösterdi.

Domenicali “Yavaş olmalarını umuyorum ancak buna inanmıyorum. Çok iyi araçları var ve muhtemelen beklentileri düşürerek taktiksel oyun oynuyorlar.” dedi.

Ferrari Belçika’da çalışmalara üstün bir şekilde başlamıştı ve yarıştan çok şey umuluyordu ancak her şey ters gidince Alonso liderin 41 puan gerisine düştü.

Ve Ferrari sene sonundaki Brezilya yarışına kadar pol pozisyonu kazanamazsa, en son kazandıkları pol pozisyonunun üstünden 2 sene geçmiş olacak.

Domenicali “Bu iyiye işaret değil çünkü bunun anlamı şu anda en iyi pakete sahip olmadığımızdır. Almanya’da çok yakındık ancak şimdi biraz geride görünüyoruz.” dedi.

Domenicali ayrıca Mclaren ve Renault’nun aksine kendi evindeki yarışta F-kanalı düşürme gibi bir planlarının olmadığını söyledi.


Yorumlar

  1. O pistte Force India'nın arkasına düşmeyinde…Spa'dan pek farklı olacağını sanmıyorum yarışın(kazaları hariç tabiki)

  2. bence mclaren en hızlı araç olacak.redbull ve ferrari birbirine yakın olur force india ile renaultta bu grubu zorlar diye düşünüyorum.

  3. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    lan de get!
    ferrari bı sene şampiyon olamaz arkadaş!
    bu çoktan belli oldu.
    üzülerek söylüyorum fakat ferrariyi daha kötü günler bekliyor bu yıl. inşallah yanılırım!!!

  4. tifosi_sercan  avatarı

    Monza da 3 takımın çok yakın olacağını düşünüyorum.. RB6 zaten her pistte hızlı ve gene güçlü olacaklardır.. Mclaren'in düzlüklerdeki hızı ve bizimde dur kalk ve sert fren yapılan yerlere uyan bir aracımız var…
    3 yıldır mclaren burada en hızlı takım ve bu sene de ibre onlara biraz daha yakın.. 2006 dan beri galip gelemiyoruz umarım bu sene bişeyler yapabiliriz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir