Hamilton: "Şampiyonluk Hâlâ Açık"

yazar:

kategori:

Hamilton “Son yarışlarda işlerin bir anda değişebileceğini gördünüz bu yüzden daha çok uzun yol var.  Hâlâ şampiyonluk mücadelesi veren isimlerin kazanabileceği bir çok puan var.”

“Puan açısından şampiyonadaki en yakın rakibim Mark ancak yine de şampiyonanın açık olduğunu düşünüyorum. Ancak bir kaç yarış sonra durumun böyle olmaması için çalışacağız.” dedi.

Hamilton ayrıca aralarında 35 puan fark olmasına rağmen takım arkadaşı Jenson Button’un desteğini istemek için çok erken olduğunu söyledi.

Hamilton “Jenson bugün çok talihsiz bir yarış geçirdi. Jenson ile bana aynı şekilde davranılıyor ve bu her ikimizin de maksimum puanları alabilmesini sağlıyor. Bu yüzden ayrıcalıklı davranıldığını düşünmüyorum.”

“Açıkçası takım her ikimizin maksimumu alabilmesi için elinden gelenin en iyisini yapıyor. Daha fazlasını yapamazlardı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. hadi ordan alonso şampiyon olacak

  2. alonso müthiş pilot bu yıl o şampiyon olur redbuldaki araba alonsoda olsa coktan şampiyon olurdu

  3. ne oldu gene engellendim herhalde.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    massathebest inan ben de o sevinci 2008 de glockla yaşamıştım.Mclaren pilotunun şampiyon olması 2008 de 2 nolu aracın sürücüsüne dert olmakla kalmamış ailecek önce sevinip sonra da madara olmalarına ve gözyaşlarının sel olmasına neden olmuştur.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    2007 1 puanla kaybetti
    2008 1 puanla kazandı.

    2007 son yarışa 10 luk sistemde 7 puan önde geliyor bu da yetmezmiş gibi rakibinin önünde ve ilk çizgiden start alıyor.Motor veya lastik patlamadan finiş gördüğü halde şampiyon olamıyor.

    ''eğer mücadele son yarışlara kalacak olursa bu stresi en ko0lay göğüsleyecek pilottur bizim kara oğlan''
    carl davidson 2007 de son yarışa kalan mücadeleyi o kadar iyi göğüslemiş ki o kadar artıya rağmen şampiyon olamamış.

  6. 2007 1 puanla kaybetti
    2008 1 puanla kazandı.

    eğer mücadele son yarışlara kalacak olursa bu stresi en ko0lay göğüsleyecek pilottur bizim kara oğlan. sadece 4 sezonda böylesine tecrübe hiçbir pilotta yok.

    ama tabii başkları gibi (al fonso) yuvarlak yüzdeler vermek için çok ama çok erken.

  7. Ferrari FERRARI avatarı
    Ferrari FERRARI

    massathebest bence senin içine massa sevgisi o kadar işlemişki sen takımını değil sadece massa yı düşünüyosun massa 7 alonso 8 olduğuna göre aslında massa birinci pilot gibi başladı ama alonsodan daha iyi bir pilot olamadı ve bunuda sıralamalarda gördük zaten bence ferrari yi düşünsen daha iyi olur kardeşim takım içinde bizler kavga edersek diğerleri şuan olduğu gibi rahat rahat öne çıkar bu kadar yıllık bir takım bu duruma düşmemeli yani asıl hedef bence ferrarinin başarısı olmalı ve buna daha yakın pilotu ferrari her zaman destekledi schumacher gibi yani ferrari de bu hep var eğer eşit davranılan bir takım tutmak istiyorsan sana mercedes gp yi öneririm onlarda birinci pilot kavramı yok ama mclaren ciler hiç de boş konuşmasın mclaren 2007 den beri mclaren=hamilton bana göre tabiki bu öznel bir yorum

  8. massathebest içindekileri güzel kusmuşsun.aslında dürüst olmadığını belirttiğin için teşekkürler.ferrari takım ayaklarına yaptığın güya objektif yorumların yalan olduğunu görmüş olduk.bukadar bayağı biri olduğunu düşünmüyordum.sayende öğrenmiş olduk.şunu da unutma Alonso olduğu sürece bu hızla massa şampiyon olmayacak.

  9. karaoğlan doğru söylüyor.bu çocuk gittikçe olgunlaşıyor hakikaten.

  10. zavallı massa tarfatarlarının yırtınışını gördükçe ağlayasım geldi bak şimdi.adam daha sıralamalarda hatasız gitmesini beceremiyor.

  11. Ferrari FERRARI avatarı
    Ferrari FERRARI

    Hamilton çok doğru söylüyosun şampiyonluk hala açık yani sen son 2 3 yarışa kazansam şampiyonum diye girip şampiyonluğu kaçırabilecek kapasitede ve alDığın şampiyonluğuda son yarım turda glockun yavaşlaması sayesinde şansınla alıp sonrada şaşırıp ağlayan birisi olduğun varsayılırsa sen garantilemeden inanmam kazandığına spa da bile azdaha yarış dışı kalıyodun KISACA BU ADAMI ALONSO İLE KIYASLIYANLARA SADECE GÜLÜP GEÇİYORUM birde istatistiklerden habersiz bazı küçük çocuklar bunun alonsodan daha iyi olduğunu söylüyorlar

  12. Güveniyorum sana Lewis bu işi sonuna kadar götürüp mutlu sona ulaştıracagına inanıyorum.

  13. işte uzatılan mikrofona bu şekilde cevap verilir.35 puan gerısındekı takım arkadasınında sansının olduğunu belirtmiş,ben daha hızlıyım ben önde olmalıyım laflarını hiç duymuyoruz.helal olsun lewis.

  14. @massathebest

    birde mclaren'de takım emri var diyenler var

    2007 brezilya yarışında herhangi mclaren pilotu diğerine yol verse şampiyon olacaktı, ama ikisinede bir emir gelmedi ve olgunlukla raikkonen'in şampiyonluğunu izlediler.

  15. evet karaoğlan bu konuda kesinlikle haklısın:)

  16. ve bu tehdide rağmen ron dennis başını eğmedi, cezayı göze aldı, ve hatta aslanlar gibi 100 m. dolar cezayı bile ödedi ama alonso gibi mclaren isminin yanında küçücük kalan bir pilotun kendince tehdidine aldırmadı; senesi dolarken de tekmeyi basıp kapı dışına gönderdi.. dünyanın kaç bucaktan ibaret olduğunu saydırdı. tüm dünya arkasında takım desteği (destek hafif kalır, takım kayırması olmadan) çaylak bir pilota karşı nasıl ezildiğini gördü. bu ezikliğin acısıyla takımını tehdit ettiğini, acısını fia'ya başvurarak çıkarmaya çalıştığını, ama yaratmaya çalıştığı bombanın elinde patladığını gördü..

    cümle alem delikanlı bir takım patronu nasıl olur 2007'de (mclaren) gördü; yalaka ve kukla bir takım patronu nasıl olur 2010'da (ferrari) gördü..

    eşit statüde yarışması halinde, aslında hiç bir numarasının olmadığını bilen alonso, aynı duruma ferrari'de de düşmemek için çırpınıp duruyor. sızlanmalar, telsizden yapılan çığlıklar, takıma tehditler, felipe'nin aracının üstüne sürüp lastiğini patlatmalar… hepsi alonso'nun eksik yönlerini dünyadan gizleyebilmek için yaptığı çirkeflikler.

    ama kimse yiyor mu bunları, yemiyor. kimin ne mal olduğu her geçen yarış daha iyi anlaşılıyor.

    fark 32 puan şimdi. h.heim'da takım emri ile alonso kayırılmasa fark 18 olacaktı. ne mclaren, ne redbull, pilotları arasındaki farklar 35 ve 29 olmasına rağmen "1 numara" atamak için erken olduğunu söylüyor.

    ama ferrari, 12. yarıştan itibaren açık şekilde alonso'yu kayırıyor.

    ellerinde patlıyor planları, üstüne oynadıkları pilot ile birlikte karanlığa gömülüyorlar.

    ve ben de zevkle seyrediyorum bu rezilliği..

  17. boş konuşmayın arkadaşlar.Madem öyle massa Alonsonun kurduğu üstünlüğü kursaydı da bunları yaşamasaydı.Sanki massayı tutan vardı hızlı olmak için.Açık açık üstün şekilde Alonso hızlı.Bu gidişle ferrari massayı da gönderir önümüzdeki sezon olmasa bile ondan sonraki sezon

  18. massanın gerçekte memnun olduğunu hiç sanmıyorum 1 kerecik güldüğünü görmedim bu sezon. nası mutlu olsun ki takım sezon başından beri 2. pilot muamelesi yapıyor.buna bağlı olarak moral sıfır ve sürüşünede yansıyor. zaten alonso hiçbirzaman eşitlik taraftarı olmamıştır. alonso gelirken ne olacağı belliydi. eşitlik altında yarıştırılmaya çalışıldığı tek sezon var ondada bana öncelik vereceksiniz diye patronunu tehdit etti.

  19. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    sayın massa taraftarı beğenmiyosan izlemessin f1 i olur biter alan memnun satan memnun sanane ne karışıyosun massa memnun hayatından traraftarlarına ne oluo zoruna gidiyosa tutma massayı başka bi pilot tut

  20. yarışta hamilton'un başına bir şey gelmemesini çok istedim. ve çok şükür dışarı çıktığı turda geri dönmeyi başardı. galibiyetine en az mclaren fanı arkadaşlarım kadar çok sevindim. tebrik ederim hamilton'u.

    mclaren pilotunun şampiyon olması ferrari'ye, hamilton'un şampiyon olması 8 nolu aracın sürücüsüne dert olacak; içine oturacak bu acı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir