Dennis: "Vettel Çok Aceleci"

yazar:

kategori:

Kendi pilotları Jenson Button’a vurarak yarış dışı kalmasına neden olan Vettel’in sürüşünden etkilenmediğini söyleyen Dennis “Buna yarış kazası demek basit olur ve basit bir cevaptır.”

“Sebastian çok aceleci gibi görünüyor. Takım arkadaşıyla yaptığı kazaya bakın, onu yarış dışı bırakan kazalarına bakın. Zorlamak, rekabetçi olmak iyidir ancak motor sporlarında tarihi bir çok söz vardır ve ona uyan ilk söz ‘Kazanmak için önce yarışı bitirneniz gerek.’”

“Eğer şampiyon olamazsa ve bunun nedenlerini düşünürse öncelikle kendi hareketlerini değerlendirmesi gerekecek.”

“Kendisini yarış dışı bırakması bir şey, takım arkadaşını ya da bir başka takımın sürücüsünü yarış dışı bırakması başka bir şey. Tamamen engellenebilir bir kazaydı ve sadece pitten geçme cezasıyla kurtulduğu için şanslı.”


Yorumlar

  1. daha fazla zorlama sansini ben sana sokarim laflari bitmezz bende laflar.Nuri alco falan baba cocuk iliskiniz varmis varmis derim sana kapak olur.

  2. ben istemedim tabiki.onun için dua et diyorum.yoksa nuri alçoya felan teklif gitse ne olurdu acep.

  3. forzajenson bana senin akrabalarını teklif ettiğinden biliyorum.sen yine bana dua et.boşver.

  4. Seni de elinden gecirmis gibi konusmussun yasar bey.Ben sana dua edeyim beddua yerine Allah kimseyi kotu yola dusurmesin.

  5. bu dennis denen kadın tüccarı hala buaraardamı yahu.bu adamın suratını ne zaman görsem beddua edyorum inşallah bir gün tutacak.

  6. McLarenForever

    Büyük pilotları yazdığında araya Hakkinen'i koymaman beni üzdü.

  7. evet gerçekten haklı. yalnız vettel cezanın ardından 2 kez de inceleme aldı. biri alonso ve vettel, diğeri luizzi ve vettel. ama sonuçları hala açıklanmadı. unuttular mı nedir? alonso ile olan olayını göremedim ben ama luizzi ye yaptığıda ceza gerektiriyor bence tabi.

  8. horner gibi 4 senedir değil 28 yıl yanlış olmasın takım patronluğu yapmış.söylediklerini dikkate almak lazım.vettelin erken geçmeye çabalayıp geçememe sorunu var psikoloğa gitmesi faydasına.

  9. adam haklı beyler 😀

  10. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    bazı kesimler 2. schumi yaratma peşindeler ama sonuç ortada. vettel hiçbirzaman senna,prost,schumi gibi süper pilot klasmanına giremez ancak vasat üstü olur. şuan pistlerde o klasa aday 1 pilot var oda hamilton.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir