Massa, Spa Yarışından Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Massa, Vettel ve Button arasında yaşanan kazadan faydalandığını kabul etse de, yarışın sonunda gelen yağmurda oluksuz lastiklerle bir süre devam etme yerine hemen pite girseydi yarışı daha yukarıda tamamlayabilecek şansa sahip olabileceğini söyledi.

Massa “İyi bir yarış olduğunu düşünüyorum. İyi puanlar kazandık. Tabiki her zaman daha fazlası olabilir ancak yine de iyi bir yarıştı. Stratejimiz de iyiydi, aracı yolda tutmak ve her şey bu tür yarışlarda önemlidir.”

“Açıkçası yağmuru beklediğim bir yarıştı ve tüm yaırş boyunca her şey değişiyordu. Yağmur geldiğinde herkes oluksuz lastiklerdeydi ve oluksuz lastiklerle pist üstünde durmak zordu.”

“Ardından yağmur kayboldu, pist kurudu, güneş geldi ve ardından tekrar yağmur yağdı. Bu yüzden çok zor bir yarıştı. Pist üstünde kalmak ve yarışı tamamlamak çok kolay değildi.”

“Ancak yine de iyi stratejimiz vardı, lastikler için iyi strateji uyguladık ve önümdeki kazalar sayesinde biraz şanslıydık. Ancak bunlar yarışların bir parçası.” dedi.

Massa, Ferrari’nin kendi evindeki yarışta daha güçlü olacağını düşünüyor.

Massa “Burada kesinlikle çok güçlü Mclaren ve Red Bull gördük. Ancak Monza, aynı zamanda hızlı olmanız gereken bir pist. Umarım orada iyi bir hıza sahip oluruz ve onlarla mücadele edecek bir aracımız olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Hamilton'ın şampiyonluğu kadar Massa'nın da 6 puan farkla 2. olmasını canı gönülden istiyorum. olmaz diye birşey yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir