Dyer: "Yapılacak Çok Şey Var"

yazar:

kategori:

Felipe Massa 4. olarak iyi puan almayı başardı ancak şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer alan Fernando Alonso ilk turda yaşadıklarından ve yarış sonundaki kazasından sonra puansız eve döndü ve şampiyona lideri ile fark 41’e çıktı.

Dyer “Felipe harika bir yarış geçirdi. Gerçekten sorundan uzakta durdu ve yarış içerisinde doğru kararlar verdi ve iyi bir konumda bitirmeyi başardı. Bu hafta sonu aracımızın performansı ile daha fazlasını umamazdık.”

“Garajın diğer tarafında ise Fernando Alonso için çok kötü bir gün oldu. Sorunlar ilk turlarda başladı ve arkadan aldığı büyük darbe yarışı mahvetti ve arkalara düşürdü. O an geçiş lastiklerini denedi.”

“Büyük bir kumardı ancak kaybedecek bir şeyi yoktu. Ardından kuru zemin lastiklerine geçti ve farkı kapattı ancak yarışın sonunda ıslak pistte kötü yakalandı ve yarışı bitiremedi.”

“Şampiyona için zor bir gündü ve son 6 yarışta yapmamız gereken çok şey olacak.” dedi.

Ferrari, Monza paketi hazırlıkları kapsamında bu hafta Vairano pistinde düzlük testi gerçekleştirecek. Takımın F-kanallı ve F-kanalsız kanat ayarları test etmesi bekleniyor.

 

 


Yorumlar

  1. ben Alonso ile vettelin arasında geçen olayı gördüm bi anlıktı zaten.Alonso pitten ayrılırken bir anda vettelin önüne çıktı pit yolunda patinaja düştü araç.Ama temas olmadan atlattılar.Kontrolsüz bir çıkış yaptı orda Alonso.tabi o andaki kaosda buna benzer birçok olay gördük.Ama fazla tehlikeli bir durum değildi.Ondan dolayı ceza vermediler.Zaten olayın tehlikeli olma sebebi de asfaltın ıslak olmasından dolayı Alonsonun patinaja düşerek kontrolsüz çıkışı oldu.Sağ sol yaparak kontrol altına aldı aracı.

  2. ya bu rubens e ceza falan geldi mi? yarışta pek çok inceleme vardı (alonso-vettel, vettel-liuzz, alonso-rubens) ama galiba gümbürtüye gittiler. 2 gün geçti bi açıklama yok. monza ya mı sarkıtacaklar? o zaman alonso ya monza için kesin ceza gelir. mansell in bu fırsatı kaçıracağını sanmam. zaten ben o olayı görmedim bile. çok tehlikeli bir olay olmasa gerek ki tekrarınıda görmedik. neye incleme verdiler anlamadım.

  3. Düzlükte test yasağı yok ama virajlı pistlerde test yasağı var fia böyle diyor

  4. nasıl test gerçekleştircekler?? test yasağı yok mu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir