Liuzzi: "Vettel Yarışımı Mahvetti"

yazar:

kategori:

Vettel, son şikanda Liuzzi’yi geçtiği sırada şikan içerisinde temas oldu ve bu temas sonucu Vettel’in lastiği patlarken Liuzzi de yeni ön kanat taktırmak için pite girdi. Vettel ise turun büyük bölümünü patlayan lastiğiyle tamamlamak zorunda kaldı.

Liuzzi “Arkamdayken sağ sol yapıyordu. Ancak uzun düzlükte biz hızlıydık bu yüzden bizi geçmesi zordu. Bir keresinde gerçekten çok geç fren yaptı. Ben sadece oldukça düz gittim ve virajı döndüğümde o genişten döndü çünkü sol viraja gelmemi garantilemek istiyordu. Bunu yapmaya gerek yoktu çünkü ben zaten o virajı ona bırakmıştım.”

“Hiçbir neden yokken bunu yaptı, zaten sağ taraftan gidecekti ve birazdan genişten dönmeye karar vererek benim burnuma vurdu.  Bana göre aptalca bir atak yaptı ve bunu yapmasına gerek yoktu çünkü belki benden tur başına 2 sn hızlı dönüyordu.” dedi.


Yorumlar

  1. Hayır sen Vettel'in yarışını mahvettin

  2. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    eskiden sato şimdi ise vettel kamikazeci oldu :))

  3. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    şikanı dönerken geçtiği pilotun önünü kapatmaya çalışmak ne demek? iki sene önce bunu hamilton yaptıında biz hamilton hatalı dedik ama şimdi vettel arkadaki pilotu zor duruma düşürünce luizzi mi hatalı oluyor? bu nasıl bir objektifliktir?

  4. FAster Inside avatarı

    canlı bomba vettel…..

  5. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Görüntülere bakarsanız viraja girerken Vettel Liuzzinin önünü kapamaya çalışmış. Normalde sağdaki bordüre yakın dönüyor pilotlar ama vettel iyice sola giderek Liuzzinin önünü kapamaya çalışıyor bu esnada da kanatını kırıyor lastik patlatıyor. Liuzzinin anlatmaya çalıştığı da bu sanırım zaten yolu ona bırakmıştım önümü kapatmaya çalışması anlamsızdı, zaten geçecekti diyor.

  6. luizzide ötmüş boş boş nasıl button olayında vettek hatalıysa bu olayda da boru gibi sen hatalısın beceriksiz pilot

  7. vur abalının sırtına.
    tamam vetteli eleştiriyoruz ama burda suçlu varsa oda liuzzi bence

  8. Artık yeni moda vetteli suçlamak olmuş.içinde 1 gram adalet duygusu olan herkes orda hatalı olanın liuzzi olduğu anlar.adam içerde dömüş lastiğini patlatmışsın bir de yağ gibi…………………….

  9. süper kahraman vettel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir