Schumacher'in Monza'dan Büyük Beklentileri Yok

yazar:

kategori:

Geçen hafta sonu Alman takım, Schumacher’in 10, Rosberg’in 5 sıra cezaları aldığı Belçika’da 6. ve 7. olarak beklenenden iyi bir sonuç almalarına rağmen 7 dünya şampiyonluğu bulunan pilot, Monza pistinin karakterinin kendilerine uymayacağına inanıyor.

Ama Schumacher yine de puanlar almak için mücadele için olacaklarını düşünüyor.

Schumacher: “Şartları göz önüne aldığımızda gerçekten iyi bir sonuç aldığımız Spa, oldukça eğlenceli bir hafta sonu oldu.”

“Monza’daki bir sonraki yarış belki de çok farklı bir şekilde eğlendirici olacak, çünkü takımımız için gerçekten zor geçmesini bekliyorum”

“Monza gibi pistlerin karakterinin bu sene pek de bizim lehimize olmadığını birçok defa gördük. Elbette elimizdeki paketten azamisini elde edebilmek için hazır olacağımız ve neler yapabileceğimizi göreceğiz”

“Şahsen uzun yıllar boyunca bana çok samimi desteklerin geldiği Monza’ya geri dönmeyi dört gözle bekliyorum.”

Takım arkadaşı Rosberg ise pistin araçlarına uymamasına rağmen bir başka güçlü sonuç için İtalya’ya gideceklerini söyledi.

Rosberg: “Spa’daki hafta sonuna zor bir başlangıç yapmış ama bunu iyi bir şekilde telafi etmiştik. Puanlar almak güzeldi.”

“Monza ise tamamıyla farklı bir pist ama orada da benzer şekilde iyi bir hafta sonu geçirmeyi umacağız”


Yorumlar

  1. ahmet güneş avatarı
    ahmet güneş

    Kardeş okuma özrün var herhalde ben emekli olduktan sonra ne işin var f1 de dedim. Ayrıca benim pilotum yok ben f1'i f1 olduğu için seyrediyorum. Ha birde dün f1 izlemeye başlayanlar çıkmış konuşuyor ileri geri sizin yaşınız kadar benim f1 takip etmişliğim var.

  2. Peki ya senin desteklediğin pilotun ne işi var F1'de?

  3. zaten bu arabanın en canımı sıkan özelliği düzlük dezavantajı. rüzgarına girdiği arabaları bile sollamaktan aciz ne yazıkki. monzada karambol olmadan puan almaları çok zor

  4. ahmet güneş avatarı
    ahmet güneş

    Şumi Monza da birinci olacak. Tabikide sondan. Hehehe. Senin ne işin var emekli olduktan sonra f1 de.

  5. Schuminin kazanmasını en çok istediğim pist monzaydı. Galiba bu araçla ancak puan mücadelesi vereceğiz. Umuyorum İtalayan tifosiler Schumi podyuma çıkmazsa bile çok iyi karşılarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir