"Ferrari, Roma GP'ye Karşı Çıkmalı"

yazar:

kategori:

Ünlü Autodromo Nazionale’nin yönetici bölgesi Lombardy Yerel Sporlar Konseyi Üyesi Monica Rizzi, bu konuda Montezemolo’ya çağrıda bulundu.

Roma Belediye Başkanı Gianni Alemanno, Roma’da cadde yarışının en erken 2012’de düzenlenebileceğini ve tarihi Monza yarışını tehdit etmediğini söylemişti.

Ama Rizzi, Roma’nın teklifini Monza için bir tehdit olarak görüyor ve Montezemolo’nun İtalya’da ikinci yarışa hayır demesi gerektiğini düşünüyor.

Rizzi: “Monza, töremizin tarihinin bir parçası. Formula 1 takviminin en popülerleri arasında ve 1922’den beri bizim gururumuz. Ellerinizi çekin !!! “

“Şimdi Montezemolo’nun, (Roma’da bir yarışa) destek mi veriyor, karşı mı çıkıyor bunu söyleyeceği zaman diye düşünüyorum. Çoğu Ferrari’nin İtalya’nın kuzeyinde satılıyor olması ile uygun olan bellidir.”


Yorumlar

  1. Haklı bir düşünce. Niye sokak yarışı!.
    Monaco tüm tarihiyle, haşmetiyle niye yetmiyor size.
    Bugün saçma sapan yeni pistler yüzünden SPA gibi olağan üstü bir pist bile sorgulanıyorken vakti gelince Monza'da Roma'ya tercih edilebilecektir. Sadece para uğruna bir tarihten vazgeçmek de ne demektir. Kanmayın artık şu Bernie'ye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir