Haug, Heiki'nin 2008 İçin İlk Seçenek Olmadığını İma Etti

yazar:

kategori:

Norbert Haug cuma günü yaptığı açıklamada Heikki Kovalainen ile 2008 yılı için imzalamasının ardından McLaren Mercedes anlaşmasının Alman pilotları ile olan görüşmeleri boşa çıkardığını kabul etti. Sezonun yarısına gelindiğinde ortaya çıkan dedikodular hakkında konuşan McLaren’in yarış şefi Haug, Britanyalı takım için Lewis Hamilton’ın yanında boşalan koltuğa Nico Rosberg, Adrian Sutil ve Sebastian Vettel’den birisini getirmek için çok uğraştığını söyledi.

Bild gazetesine konuşan Haug şunları söyledi: " Kış ayında Alman pilotlarla konuştuğumuz bir sır değil. Hiç kimse boşta değildi, kontratları devm ediyordu ve şu anda Lewis ve Heikki ile çok mutluyuz."

Bir hafta önce Melbourne’de bazı kişiler Ron Dennis’in açık bir şekilde Kovalainen’in Hamilton’ın takım arkadaşı olması konusunda ilk seçenek olmadığını kabul ettiğine tanık olmaları şaşkınlık yaratmıştı.

" Her zaman takımımızda en uygun pilotlara sahip olduk (anahtar kelime uygun) ve eğer pilotlarımız bu ilişkiden ayrılırlarsa asla onları durdurmayız."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir