Symonds Ferrari'yi Latin Krizine Karşı Uyardı

yazar:

kategori:

Pat Symonds, takımın "rüya takımı" üyeleri olmadan Ferrari’nin 1990’ların başındaki kaoslu günlerine dönebileceği konusunda uyarıda bulundu. Symonds, Stefano Domenicali ve Aldo Costa’nın yönetim için iyi olduğunu söyledi ancak gerekli bazı isimlerin takımda olmadığını söyledi.

Symonds’a Jean Todt, Michael Schumacher, Ross Brawn ve Rory Byrne gibi isimlerin artık takımda olmamasının Ferrari’nin başarısını etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine "Kim bilir?" cevabını verdi ancak Domenicali’nin görevinde mükemmel olduğunu söyledi.

Symonds "Geçen sene Ross izine ayrıldığında işler yolunda gittiğinde herşeyin iyi olduğunu hissettim ancak gerçek test işler yolunda gitmediğinde olacak. Böyle durumlarda Latin ateşinin ortaya çıktığı bilinir. Stefano ve Aldo konusunda seviyeli, sakin ve düşünen kişiler ancak bu tür sadece 2 kişi var takımda."

"Ancak diğerlerinden çok var ve eğer böyle olursa her şey bir anda kötüye gidebilir." dedi.


Yorumlar

  1. aycan karabekir avatarı
    aycan karabekir

    Haklı olabilir.

  2. Evet aynen daha önce bahsettiğimiz şeyler bunlar..

  3. Ferrari kullanırken arabasına "kamyon gibi" diyen bir pilot sanırım bir daha gelmez ama bu Ferrarinin karışmayacağı anlamına da gelmez.

  4. Symonds haklı olabilir mi? Dile kolay şampiyon olamadan geçen 16 yıl. Zannetmiyorum ama tekrar öyle birşey olsa bile ben itiraz etmem doğrusu. Gene de tüm takımlara bol şanslar.

  5. symonds bizim teorileri tekrarlamış..

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet bundan korkuyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir