Schumacher: "Yaş da Önemli"

yazar:

kategori:

3 senelik ayrılığın ardından Mercedes GP ile spora dönen Schumacher, bu zamana kadar yaşadığı sıkıntıları daha çok aracın teknik yetersizliklerine ve Bridgestone lastiklerine bağlıyordu.

Ama Alman pilot, fiziğin de önemli bir etken olduğunu söyledi

News of the World’e konuşan Schumacher: “Sonuçta fizik var. 14 yaşındaki adam nasıl üst düzey 23-24 yaşlarındakiler kadar iyi olabilir? “

“Tecrübeye ve yüksek seviyede hıza sahibim ama bunun, Ferrari’de o dönemimdeki ile aynı olup olmadığını  bilebileceğimizi düşünmüyorum”

“Ferrari’de o seviyeye ulaşmak için 10 senedir çalışıyordum. Bu sefer tamamıyla yeni bir takımda daha ilk senemdeyim”

1992-2006 arasında 91 yarış kazanan Schumacher, 2010’da şu ana kadar podyuma çıkamadım ve takım arkadaşı Roberg’in 58 puan gerisinde.


Yorumlar

  1. Fiziksel açıdan şimdiki pilotların hepsini cebinden çıkarır bu seneki başarısız durumun nedeni kesinlikle yaş faktörü değil mercedesin iğrenç paketi.

  2. Fiziksel açıdan şimdiki pilotların hepsini cebinden çıkarır bu seneki başarısız durumun nedeni kesinlikle yaş faktörü değil mercedesin iğrenç paketi.

  3. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Onun gençliğindeki gibi zorlayıcı olsa yeni bebeler çuvallar hep : )

  4. Yaş da önemli tabi ama F1 eskisi gibi, onun gençliğinde ki gibi zorlayıcı değil.

  5. Umutbg dediğin gibi adam süper fit. Bazen onu kıskanasım geliyor 🙂

  6. Doğru söylemiş. Ama şöyle bir şeyde var. Schumi yaşı ilerledikçe sporu arttırıyor. 2006'daki fizigini hatırlarım ve şimdiki fiziğini görüyorum. Özellikle kolları eskiden neydi şimdi ne olmuş durum 😀 Maşallahı var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir