Todt'un Gidişi Alonso'nun Ferrari'ye Geçişine Bir Sinyal mi?

yazar:

kategori:

Fernando Alonso Malezya’da yaptığı açıklamada 2009’da Ferrari’ye geçebileceği spekülasyonlarını tamamen reddetmedi. Kendisi ile görüşmeye sıcak bakmayan takımın eski ünlü patronu Jean Tod’un artık görevinden ayrılması ile Ferrari’nin kapıları İspanyol pilota açılmış olabilir.

Todt hakkındaki dedikoduların ne anlama geldiği sorulduğunda 26 yaşındaki İspanyol cevapladı:

"Hiç, hiçbirşey. Henüz 2008’in ikinci yarşındayız. Konuşmak için çok erken. Bekleyip göreceğiz neler olacağını."

Alonso’nun kontratında Fransız takım ana performans hedefine ulaşamadığı taktirde sezon sonunda takımdan ayrılabileceğine dair madde var. İspanyol pilot Sepang’da gazetecilere R28’in hız eksikliğinden dolayı sinirli olmadığını söyledi.

"Havamdayım." dedi Alonso 2008’in zorlu bir yıl olacağını kabul ederek. "Bu bir iki şeyi değiştirerek herşeyin iyi gidebileceği bir spor değil. Formula1 de tur başına bir saniye kazanmak yıllar alabilecek bir durumdur." diye ekledi.


Yorumlar

  1. ben de mclaren-mercedes arkadaşıma katılıyorum.. alonso kendi gibi tecrübeli ve yetenekli bir pilotun yanına gelir mi orası muamma.. geçen sene hamiltondan çektiklerini tekrar yaşamak istemez herhalde.. ama raikkonen giderse işte o zaman fernando ferrarinin ası olacaktır..

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    2006'yı unutamıyorum:) yeteneğinden şüphe yok ama

  3. Başta bu montezemolo oldukça herşey beklerim. Bütün takımı batırdı…

  4. bence Alonso FErrariye gelirse aradığını bulamaz çünkü karşısında Kimi olucak ve 2007 den de gördüğümüz üzere ancak takımda Massa kalırsa gelir gibi geliyor ayrıca ferro taraftarları duruma nasıl bakar orasıda ayrı bi soru işareti..

  5. tolga soydan avatarı

    bence 2009 da kesin alonso ferraride.

  6. Bir aralar J.button'un da Honda ile öyle bir anlaşması vardı ve sonuç ortada. Hala patinaj çekiyor. Renault iyi duruma gelse bile Alonso eğer Ferrari anlaşması doğarsa kullanacaktır. Gerçi Todt gitmeden Felipe ile 2009 için sözleşme uzattırmıştı ama F1 bu her an herşey olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir