Sutil, Monza Öncesinde İddialı

yazar:

kategori:

Spa’da 5. olan Sutil, düzlüğün ve maksimum hızın ön plana çıkacağı Monza’da da güçlü olacaklarını söylüyor.

Sutil “Aracın Spa’daki hızı ve kontrolünü dikkate alırsak Mona için gerçekten sabırsızlandığımı söyleyebilirim.”

“Geçen seneki maksimum hız avantajımız yok bu yüzden yine yakın bir hafta sonu olacak ancak en hızlılardan olacağımızı biliyoruz ve bu sıralamalarda son seansa kalıp iyi puanlar kazanma şansı verecek.”

“Geçen sene 4. olarak harika bir iş çıkarmıştım ve bu sonuç benim şu ana kadarki en iyi sonucum ve aynı sonucu almak inanılmaz olur.”

“Ancak önümüzde şampiyonluk mücadelesi var ve öne geçmek kolay olmayacak. Yine de takımın Spa’da her iki araçla puan kazanmasıyla birlikte tekrar momentumu yakaladı ve İtalya’ya çok iyimser bir şekilde gidiyoruz.” dedi.

Formula 1’e geçen sene kendi evinde yarışacak olan Vitantonio Liuzzi de Monza öncesinde iyimser.

Liuzzi “Özellikle geçen senenin ardından bu sene her zamanki gibi iyi performans göstermek istiyoruz.  Ancak sadece kendi evimde olacağım için değil, aynı zamanda gerçekten iyi sonuçları hak ettiğimiz için güçlü sonuçlar istiyoruz.”

“Bu sene bir çok kez öyle ya da böyle çok iyi sonuçlar kaçırdık bu yüzden bu sefer her şeyin iyi olmasına çalışacağız. Ve eğer Monza’da bunu başarırsak daha da memnun edici olacak.”

“Şu ana kadarki işaretler iyiydi, yapmış olduğumuz aero testi büyük gelişim gösterdi, aracımız şimdiden güçlü ve bu hafta sonu yarış için iyi bir programımız var.” dedi.

2


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir