Sutil, Spa'daki Performansını Yinelemek İstiyor

yazar:

kategori:

Sutil: “Spa’da harika bir hafta sonu geçirdik. Yarışın ardından çok mutluydum. Bu yüzden, buna benzer bir başka hafta sonu da çok iyi olur.”

“Spa’ya göre benzer şansa sahibiz diye düşünüyorum, yani ilk 10’da sıralanmak. Aracımız düzlük hızına sahip ve Spa’dakine göre daha iyi bir hafta sonu olabilir. Genel olarak eğer sonunda ilk 5’te olursak memnun kalırım. Esas amaç da bu”

Alman pilot, şaşırtıcı bir sonuç alınabileceğini ve Red Bull’u geçebileceklerini düşünüyor.

Sutil: “Belki de. Red Bulllar burada geçen sene büyük sorunlar yaşadılar ve onların aracının bir yüksek yere basma kuvveti aracı olduğunu biliyorum. Bunu da burada pek istemezsiniz.”

“Burası özel bir pist ve burada özel sürprizler olabilir. Aracımız iyi olacak. Burada başka kimin hızlı olacağını görelim. Elbette Ferrari ve McLaren de çok güçlü olacak.”

Spa’daki sonucun ardından 9. sıraya yükselen Sutil, Michael Schumacher’in önünde yer almasına şaşırdığını belirtti.

Sutil: “Bunu beklemiyordum ama çok mutluyum. Bir sıra kazandım ve 9.yum. Bu çok hoş. Ama hâlâ 6 yarış var ve her şey olabilir.”

Force India pilotu, gelecek haftalarda artık geleceği ile ilgili planlarını açıklamayı umduğunu ama seçim konusunda henüz %100 kararını veremediğini ekledi.

Sutil: “Hiçbir şey değişmedi, gerçekten. Çünkü çok uzun beklemek istemiyorum. Umarım önümüzdeki birkaç haftada nerede olacağımız söyleyebilirim.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir