Whitmarsh: "Hep Çamura Batırdılar"

yazar:

kategori:

Almanya GP’de yaşananların ardından Ferrari takım emri uyguladığı gerekçesiyle çarşamba günü Dünya Motor Sporları Konseyi’nde yargılandı. Takım suçlu bulunmasına rağmen bu konudaki tutarsız kararlardan dolayı ceza vermedi.

Red Bull patronu Christian Horner’ın ardından sonucu eleştiren Whitmarsh “Hâlâ bir açıklık yok hatta her şey daha da çamura battı.”

“Ferrari ya suçlu olup daha ceza almalıydı ya da suçsuzsa ceza olarak verdikleri parayı geri almalıydı.”

“Görünüş olarak kimsenin beklemediği pek mantıklı bir karar olmadı ancak bunun bu hafta sonu herhangi bir şey üzerinde etkisi olmayacak.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    "Ferrari ya suçlu olup daha ceza almalıydı ya da suçsuzsa ceza olarak verdikleri parayı geri almalıydı."

    şu cümlenin neresinde masumluk veya saflıkla ilgili bir bağkantı kurdun,olayın özü bu,ne olduğu belirsiz neye hizmet ettiği anlaşılamayan soyut verilerle saçmalama huyundna vazgeçin artık.

  2. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    bu Mclaren masum saf ayaklarına yatıyor ya al birini vur ötekine . Yok Mclaren taraftarlarıda aynı saflık ve masumlukta ilerliyor garip olan o .

  3. Bu adamdan nefret ederim ama adam haklı beyler.Ya para cezası veriyosanız arkasında durun yada diyin ki yanlış kararlar verilmiştir paranızı iade ediyoruz.Belki bay E koltuk takımının taksitlerini ödemiştir o parayla 😀

  4. Evet sayın patron hiçde mantıklı bir karar olmadı ama yapacak birşey yok,bir leke daha çaldılar bu sporun üstüne.biz işimize bakalım.

    Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun….

  5. Yavuz Balcı avatarı

    boşver Martin biz işimize bakalım. şampiyonluğun tadı bu sene daha güzel olur. pilotlar zaten herşeyi yaptı bu zamana kadar. sizde arabaya gerekli performansı ekleyin artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir