Takım Emirleri Olursa Button F1'i Bırakacak

yazar:

kategori:

Son günlerin en önde gelen konusu şüphesiz takım emirleri oldu ve takım emirleri yasağı sezon sonunda tekrar görüşülecek. Kimi kesimlere göre son Dünya Motor Sporları Konseyi’nde Ferrari’ye ceza çıkmaması, takım emirlerinin geri geleceğine dair bir işaret.

Button “Eğer sadece tek pilotun şampiyonluk şansı kalmışsa yine takım emirlerini kabul etmem ancak takımın bana gelip şampiyonluk şansımın olmadığını ve diğer pilota karşı durumu zorlaştırmamamı istemesini anlarım.”

“Ancak dünya şampiyonluğu için hâlâ mücadele verirken bir sürücüye yerini verilmesinin söylenmesi çok ilginç olur.  Bunu anlayamam ve bu koşullarda yarışmak isteyenleri de anlayamam. Burada kazanmak için yarışılmıyor mu? İkinci olmanın anlamı ne?”

“Ancak benim gibi değilde başka bir nedenle yarışıyorlarsa bilemem. Ben burada spora olan tutkumdan ve kazanmak istediğim için varım. Diğer tüm pilotları mağlup etmek istiyorum.”

“Eğer başka sebeple buradaysanız o zaman takım arkadaşınızın sizi geçmesini dert etmezsiniz. Kariyerimde böyle bir şey asla olmadı. 10 yıldan beri yarışıyorum ve asla takım arkadaşıma geçilmem ya da takm arkadaşımın bana yol vermesi söylenmedi.”

“Eğer takım emirleri gelirse geleceğimi değerlendiririm. Direkt bırakmam ancak bu F1 kariyerimi kısaltır.” dedi.


Yorumlar

  1. Alp Sys

    Massada olmayan şampiyonluk, olsa ondada bundan çok daha fazlası olurdu emin ol. Ki Massa daha hırçın bir kişilik o bile bu olaya boyun eğip duruyorsa onun yerinde Buttonu düşün.

  2. Hiç samimi bir açıklama degil bana göre. Dünya şampiyonlugu cebinde ona güvenip böyle bir açıklamada bulunmuş. Eğer şampiyon olmasaydı görürmüydük böyle bir açıklama ? Hiç sanmıyorum. Rubens Schumi karşısında ne yaşadıysa sende aynısını yaşardın Lewis karşısında ve sesinide çıkartamazdın. Şimdi kolay tabi ''bana takım emri yaptırdılar ben çeker giderim'' ''kahraman olurum, zaten şampiyonum'' … Bırak bu işleri Button.

  3. MagicAlonso avatarı

    tabi button efendi geçen sene ross amca seni desteklerken bunu söylemiyordun.

  4. ne button muş beaah zamnnda iyi… aman allahım iğrençleşiyorum muntazaman:P

  5. mert merter avatarı

    slm herkese hayirli bayramlar temeni ederim.

    McLaren ci olarak Button icin sunu derim brakmak istersen brakirsin yaygara yapmana gerek yok , takim emirlerine bende tarafim ama su takdirde, iki pilot arasinda puan farki coksa ve diyer pilot sampiyonluga oynuyorsa tabiki takim icin ne mümkünse o yapilmali bu lewis olmus button olmus farketmez takim emirleri olmali .gizli gizli yapilmaktansa legal sekilde uygulanmali hic olmazsa biz F1 izleyenler kandirilmis olmayiz.
    evet gecen yil button ses cikarmiyordun neden simdi takim emri olursa brakirim ayaklari yapiyorsun zaten iyisen lewisi gecer sin takim emri sana calisir yoksa kirarsin dizini rubens gibi massa gibi telsizden gelecek mesaji dinlersin olay bu.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    geçen yıl şampiyonluğa giderken bunları neden konuşmadın.Rubensi geçmen için telsizden özel karışımı açman tavsiye ediliyordu.
    Merak etme sen.Mclaren işini öyle iyi yapar ki adına da yakıt tasarrufu derler ne senin ne de başkasının haberi bile olmaz.Hiç yapamazlarsa tıkacı radyatöre takar geçer giderler.Ruhun duymaz.

  7. @yusuf zenbilci , @Schumi Forever

    İstanbul gp de takım emri mi vardı yuh be kardeşim artık yani bu kadar da yalan yanlış çarpıtma yorum yapılmazki , hamiltonla buton yarım tur boyunca yan yana dişe diş mücadeleye girdiler ve siz hala takım emri vardı diyorusnuz. Gidin takım emrinin nasıl olacagını ögrenin , izleyin Ferrariyi sonra takım emri nasıl olur yorum yapın.

    2.Yusuf yaptıgın yorum senın seviyeni yansıtıyor. "by by button çokta…"Dünya şampiyonu bir plota karşı böyle konusman dogru deil. Bizde Alonso veya Schumi hakkında böyle konussak eminim burdaki bütün ferrari fanları ortalıgı aya kaldırırdı.

    "Ancka benim gibi değilde başka bir nedenle yarışıyorlarsa bilemem. Ben burada spora olan tutkumdan ve kazanmak istediğim için varım. Diğer tüm pilotları mağlup etmek istiyorum"
    HELAL OLSUN BUTTON !!

    -Massada olmayan şey bu!

  8. Çok büyük kayıp olur aman ne olur gitme Button!!

    BrawnGP'de Rubens'e yapılanları gördük o zaman sesin çıkmıyordu, çünkü kazanıyordun değil mi. Geç bile kaldın bırakmak için.

  9. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    Ancka benim gibi değilde başka bir nedenle yarışıyorlarsa bilemem. Ben burada spora olan tutkumdan ve kazanmak istediğim için varım. Diğer tüm pilotları mağlup etmek istiyorum."

    istanbul gp deki ne oluyor button ne işin var o zman burda?

  10. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    by by button çokta…:D

  11. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    bu ne ya ilkokul cocukları gibi bırakırım falan . istanbul gp sinden sonra bıraksaydın button ? orada da takım emri vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir