Alonso ve Heidfeld Hakemlere Şikayette Bulundu

yazar:

kategori:

Fernando Alonso ve Nick Heidfeld, sıralamaların sonlarındaki hızlı turları sırasında yavaşlayan araçlarla karşılaşmalarını hakemlere şikayet etti.

Heidfeld, son turunda yavaşlayan araçlarla bir çarpışmanın olmaması için çizgisinden çıkıp bu araçlardan kaçmıştı. Alamn pilot, bu olayın kendisine en azından 0.2 saniyeye mâl olduğunu söyledi, yani gridde 3. ve 7. arasındaki fark kadar.

Heidfeld: "Bu, hayal kırıklığı yaratan bölüm. Birinci ve ikinci seans oldukça pürüzsüz geçti ve sonasında 3. seansta hızlı turumda araçların çoğu çok ama çok yavaşlamıştı."

"Pistte park edecek gibiydiler. Sanırım 4. virajın önünde iki McLaren’di, yarış çizgisinin ortasındaydılar İstediğim çizgide olamadım, özelliklede frenlemede. Orada biraz zaman kaybettim, sanırım 0.2 saniye. Ve eğer sürelere bakarsanız çok ama çok yakın"

"Üçüncü olabilirdim ama şimdi ne yapabilirsiniz? Çok açık bir şekilde (buna bakılması gerekiyor) ve bunu telsizde rapor ettim. Benim açımdan onların yaptığı doğru değil"

BMW Takım Patronu Mario Theissen de, bu duruma bir açıklık getirilmesini istedi.

Theissen: "Mutlu değilim. Çünkü çok yakın. 5 araç 0.150 içinde yer alıyor. Bu yüzden 7.lik yerine 3. olabilirdik ve özellikle Nick hiç mutlu değil. Çünkü, son hızlı turunda yarış çizgisinde bir kaç araç yer alıyordu. Bu yüzden zaman kaybetti ve belkide 3.lüğü"

"Sanırım Nick şu anda hakemlerle görüşüyor"

İki dünya şampiyonluğu bulunan Fernando Alonso da Renault mühendisi Steve Nielsen ile birlikte hakemleri görmeye gitti. Takım patronu Flavio Briatore’ye göre sebep BMW Sauber’inki ile aynı"

 

 


Yorumlar

  1. ali eymen topbas avatarı
    ali eymen topbas

    mclaren şovumu güldürmeyin beni

  2. Evet arkadaşım inşlaah gelirde yağmur altında mclarenin showunu izlerizz :):) Gerilerden hep ferrarilerimi izleyeceğiz…:):)

  3. ali eymen topbas avatarı
    ali eymen topbas

    ayıp walla yha inş. ceza gelir mclarene

  4. Sinan Şahin avatarı

    2 mclaren de yarış çizgisinde!

  5. Erdal Özyıldırım avatarı
    Erdal Özyıldırım

    büyük ihtimal gelebilir ama inşallah gelmez ferrarilerin yarışta tek başlarına gitmelerini istemem sonra mclaren taraftarları fia=ferrari derler.bahane hazır zaten neyimize lazım 🙂

  6. olamaz böyle bir şey.sen son turunu tamamladın dye niye bmw yi umursamıyosun.bence kasıtlı yapıld bizi gecmesinler diye.inşallah mclarenlere ceza gelir.

  7. Evet 2 Mclarene ceza gelebilir.Böle bir seyi nasıl yaparlar çok büyük bir hata.

  8. Kimi ve Massa yaris cizgisinde degillerdi, Hamilton Heidfeld`den sonra hemen yaris cizgisinden cikti ama Mclaren pilotlari sanirim tecrubesizliklerinin kurbani olacaklar, muhtemeler ceza gelecektir..

  9. Kovalainen ve Hamilton`a ceza gelebilir..

  10. aslında haklılar şikayette. daha turunu atan pilotlar varken 4-5 pilot yanyana muhabbet ediyor 😀 şaka bir yana bekleyip görelim fia ne karar alacak

  11. Heidfeld in frenlemede sorun yaşadığı açıkça belli oluyor videodan…

  12. tolga soydan avatarı

    haklılar sonuçta süre daha bitmemişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir