Kovalainen 3.lükten Memnun

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, Sepang’da sıralamalarda Ferrari’den uzakta görünürken 3.lüğün kendisi için en iyisi olduğunu düşünüyor.

McLaren’in Fin pilotu, takım arkadaşı Hamilton’u geride bırakıp İngiliz takımın en hızlı olmasıyla biraz memnun olmasına rağmen FErrari’den Felipe Massa ve Kimi Raikkonen ile mücadele edemedikleri için hayal kırıklığı yaşıyor.

Kovalainen: "Şüphesiz bir kaç sıra daha iyi yerleri bekliyorduk. Ferrari’de ikisi de bütün hafta sonu boyunca oldukça hızlıydı ve bugün verebilecek daha fazla bir şeyimiz yoktu. 3.lük, bugün başarabileceğimizin en iyisiydi. Bundan memnunum. Hatasız temiz bir turdu ve Melbourne’de söyledğim gibi adım adım gidiyoruz, araca ve takıma alışıyorum"

"3.lük yarın, başlamak için iyi bir yer ve stratejilerin nasıl işleyeceğini göreceğiz. Yarın için hâlâ azami görevi hedefliyoruz ve göreceğiz"

Kovalainen, ibrenin McLaren’den Ferrari’ye dönmesinin sürpriz olmadığını çünkü Melbourne’de İtalyan takımın yaşadığı sorunların gerçek potansiyellerini sakladığını ifade etti.

Kovalainen: "Dengemiz Melbourne’de sahip olduğumuza benzer ve Ferrari, Melbourne’deki temposunda değildi. Sıralamalarda ve yarışta sorunlar yaşadılar. Bu yüzden burası, diğer takımlarını daha çok temsil eder durumda"

"Yarış yarın. Hâlâ iyi durumdayız ve işin bittiği anlamı çıkmıyor bu durumdan. Ne yapabileceğimizi yarın göreceğiz"


Yorumlar

  1. Yalnız yağış olursa işler çok değişir. Mclaren in yağış performansı malum. Gayet iyi. Yanlız yagısta çok iyi olan birisi var. Alonso nun hakkını yememek lazım. Adam yağışta herkesten farklı. Dehşet sürüyor.

  2. Ben bu acıklamayı fazla iyimser buluyorum. Bukadar da acık sekılde bız yavasız der gibi konusulmaz. Bu işte bir iş var ama hadi hayırlısı. İnşallah kazanırız. Hamilton son sektöründe bi hata yapmış. Belki daha iyi bir derece alabilirdi. İnsallah Kalkışta iyi oluruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir