Massa: "Polü Kazanabilirdim"

yazar:

kategori:

3. sırayı elde eden Massa “Bugün pol pozisyonunu kazanabilirdim ancak 3. seansta en iyi stratejiyi uygulamamış olabiliriz. 2. seansta yumuşak lastiklerle en iyi turum 3. turda geldi bu yüzden sıradaki bölümde 3 turluk bir seri uyguladık ancak her şey istediğimiz gibi olmadı. 2. sürüşümde ise polü kazanacak kadar turumu geliştiremedim.”

“Yine de iyi bir sıralamaydı ve yine gelişen aracımın performansından memnunum. Dün sabaha göre çok şeyi değiştirdik ve bu daha rekabetçi olmamızı sağladı.”

“Monza’da hiç şanslı olamadım ancak yarın iyi bir pozisyondan başlayacağım. Bu çok motive edici ve özellikle taraftarlarımızın ne kadar mutlu olduklarını görünce biraz daha hızlanıyoruz.”

“Onların desteğinin karşılığını vermek hoş olur.” dedi.

 


Yorumlar

  1. burada 3. olup temiz tarafta kalmak daha avantajlı idi. ve massa da buradan başlayacak. startları zaten çok başarılı bir pilot. galibiyet mücadelesi vermek için yeterli bir sıra. ama arkadaşların da dediği gibi, bugünkü düzende massa'nın alonso'nun önünde yarış kazanmasına izin verilmeyeceğinden dolayı, poleyi almış ya da 3. sıradan başlamış hiç önemi yok.

    ama olur da alonso startta patide falan kalır, massa öne geçip araya pilotlar girerse; o durumda massa'yı almanya'da engelleyenler (ferrari yönetimi), kazanması için duaya çıkarlar.. tabi massa'nın galibiyetine sevineceklerinden dolayı değil, takımın paşası ile diğer pilotlar arasında puan farkı fazla açılmasın diye =)

  2. polü alabilirdin ama önce button ı geçseydin bi iyi olurdu. 3 ten kalkmandansa 2 de olmanı tercih ederddim. ilk çizgiyi kapatmış olurduk ne güzel.

  3. @lost boy
    Önde olup yol vereceğine arkada takıl daha iyi. Gereksiz mahkemeyle falan uğraşmazsın hem.

    barakay bunu beğendi (:

  4. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    ne yazıkki massa geçirdiği kazadan sonra bir türlü kendini toparlayamadı. Bir türlü alonso nun önünde yer alamıyor,gerçi aldığı zamanda takım engel oluyor ona

  5. gözünü seveym geç artık şu alonsoyu .

  6. Önde olup yol vereceğine arkada takıl daha iyi. Gereksiz mahkemeyle falan uğraşmazsın hem.

  7. Ugur Serhan avatarı

    Alperdunga arkadaşım massa hangi takıma giderse gitsin şampiyon olamasa bile şampiyonluk adayı bir pilot massayı sevmeyebilirsin ama aşağılayamazsın bu pistteki bütün pilotlar yetenekli ama bazıları daha iyi… her takım şampiyonluğun matematiksel hesabını yapar ve en yakın kişiyi destekler. Buna en çok itiraz ede Mc Laren de dahil.Alonso Hamilton dönemini hatırlayın Hamilton nerede ise kavga edecekti Red bull da ise Vettel 1. Pilot yapılmak istendiği için tüm yoğunluk ona neden weber kuduruyor??? yani weber de kendini kanıtladı demekki bu pilotlar altına araç verirsen uçuyor gerisi hikaye… Kovalainen kötü pilotmu son sıralarda Lotusta … araba iyi olsun trulliyide gör onu da en önemlisi takımı ve emirlerinide

  8. Ugur Serhan avatarı

    Start ustası Massa yine 1. olabilir. Koçum benim ama Buton'u geçer diye düşünüyorum çünkü alonso ve button 1.lik için mücadele ederken Massa herzamanki gibi iyi bir start alırsa 1. liğe oturur. Massa Baby

  9. Massa Alonsoya geçil gibisinden emirlere uyacaksa bıraksın bu işleri. Sırf inadına Ferrari'ye yuvalanmasın o zaman!

  10. Massaya güveniyorum yarın startta 1. olursa mükemmel olur. Massanın tekrar parlak günlerine dönmesi için iyi bir fırsat. Ama tahminimce bu akşamdan itibaren kendisine startda Alonsoyu geçmemesi için emir verilmiştir. Bir de starttan sonra Massa 1. Alonso 2. olursa seyret cümbüşü.

  11. burak bocek avatarı

    Bir kez de tebrik edin kardeşim bu kadar çekememezlik olmaz:)

  12. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    alp sys haklısın tabiki verecekti şampıyonada önde olan massa değil alonso buraya kadar gelmişken iş vermeli

  13. Kazansan ne olcaktı ki yarışda geri verecektin !!

  14. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sayın Çelik; kısa ve net olmuş +1 🙂

  15. gereksiz bir açıklama. tabi ki kazanabilirdin, eğer yeterince hızlı olsaydın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir