Montezemolo, Roma'da Cadde Yarışına Karşı Değil

yazar:

kategori:

Roma GP, ülke içerisinde politik bir mücadeleye de dönüştü ve Monza yarışını destekleyenler şiddetle ülkenin başkentinde planlanan cadde yarışına karşı çıkıyorlar.

Monza’da gazetecilere konuşan Montezemolo “Ecclestone ile konuştum ancak endişeli değilim.”

“Bir çok yarış var ve başkentte pist güzel olur. Önemli olan ise tarihi Monza’nın takvimdeki yerinin rahatsız edilmemesi.” dedi.

Montezemolo ayrıca Felipe Massa’nın Fernando Alonso’yu destekleyici rol oynamakla boğuştuğu iddiaları karşısında Brezilyalı sürücü ile görüştüklerini söyledi.

Montezemolo “Çarşamba günü Felipe ile konuştum, duruma açıklık getirdik ve onun çok iyi motive olduğunu gördüm.”

“Benim için önemli olan Ferrari’de bir pilotun kazanması.” dedi.

 


Yorumlar

  1. "Benim için önemli olan Ferrari'de bir pilotun kazanması." dedi.

    yalancı takımın yalancı başkanı. gerçekten senin istediğin bu ise, takım içinde senden daha güçlü birisi/birileri var haberin olsun. anladık milleti salak yerine koyma üstüne rekor kırıyorsunuz bu yıl..

    monza'da dünkü sıralamalarda istenen doluluk yoktu. halbuki şampiyonluk çok çetin ve aday sayısı fazla. buna rağmen dolmamışsa, işe yaramaz keyifsiz cadde pistlerinden bir tanesini de italya'ya getirip monza'nın seyirci sayısının azalmasına göz yumuyorlar. yakın bir tarihte gerçek anlamda cadde pisti olarak anılabilecek yalnızca monaco varken, şimdi mantar gibi her ülkede çıkıyorlar ve f1'in canına okuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir