Hamilton'un Monza'da Hedefi Webber

yazar:

kategori:

Şampiyonada Webber’in 3 puan önünde lider olan Mclaren pilotu, dünkü sıralamalarda 4. sırayı elde eden Webber’in arkasında kaldı ve yarışa 5. sıradan başlayacak.

Hamilton, tüm rakiplerini geride bırakmayı amaçladığını söylese de asıl hedefinin Webber olduğunu söyledi.

Hamilton “Onun önünde bitirmemiz iyi olur. Sadece onun 3 puan önündeyiz. Açıkçası herkesin önünde tamamlamak istiyoruz ancak bana en yakın olan rakibim o bu yüzden yarışın başında önceliğim o olacak.”

“Ancak tabiki yarışta 1-2 sonucu elde etmek istiyoruz bu yüzden elimden gelen her şeyi yapacağım. Belki Jenson’dan biraz taktik alırım. O, benim bulunduğum yerlerden yükselme konusunda oldukça iyi.” dedi.

Hamilton, F-kanalsız araç ile yarışmanın yanlış olduğunu kabul etse de, elindeki paketten de maksimumu çıkaramadığını söyledi.

Hamilton “Tam olarak hata değildi. Pistte en düşük downforce seviyesiyle süren bendim. Ben her iki seviyeyi de denedim ve her ikisi de benim için hızlıydı ancak benim kullandığım düzlüklerde biraz daha hızlı.”

“Bunun doğru karar olduğunu düşündüm ve belki sıralamalarda en iyi dengeyi bulamadım ve paketten maksimumu çıkaramadım. Bu yüzden belki de ben hata yaptım.” dedi.


Yorumlar

  1. Ah parabolica'yı görebilseydi 😀

  2. bugün lewis sürpriz yaparsa şaşırmayacam. küçük açılı kanatlar ile son bölümde hata yaptı ancak belki daha ağır otomobille yarışın ilk bölümünde virajlı bölümde iyi bir denge bulabilirse ve parabolicadan iyi çıkış yakalayabilirse geçemeyeceği kimse kalmaz. yarışta göreceğiz bunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir