Trulli "5.lik Toyota'nın Gelişimini Kanıtlıyor"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli bugün sıralamalarda 5. en hızlı zamanı yapmasının ardından Toyota’nın gösterdiği gelişimin ortaya çıktığını söyledi.

İtalyan pilot sezon öncesinde sürekli olarak Toyota’nın sürpriz yapabileceğinden bahsediyordu ancak Melbourne’de hızlı olmasına rağmen batarya problemi nedeniyle yarışı tamamlayamamıştı. Malezya’da sıralamalarda alınan sonuç Toyota’nın 2008 aracında gelişim gösterdiğini kanıtladı.

Trulli "Şu ana kadar oldukça memnun edici bir haftasonu oldu. Sorunsuz sürüşler gerçekleştirdik ve araç iyi performans gösterdi ve rekabetçi bir durumda."

"Bugünkü tur zamanı geçen seneye göre çok büyük gelişim gösterdiğimizi kanıtlıyor. Bu yüzden yarınki yarış için iyi görüünyoruz."

"Ancak yarışı sorunsuz tamamlamayı garantilemeliyiz, böyle olursa iyi puanlar kazanabiliriz." dedi.

Trulli’nin takım arkadaşı Timo Glock da sıralamalarda Q3e kalmayı başardı ancak Alman pilot aracından takım arkadaşına göre daha az memnun.

Glock "Q3’e kaldığım için mutluyum ancak benim için zor bir sıralamaydı."

"Sabah, sıralamalarda kullanacağımız opsiyon lastiklerle olan ayarda daha iyi hissediyordum ancak öğleden sonra sıralamalarda maksimumu almayı başaramadım. Doğru ayarları bulmak oldukça zordu."

"Sonuçta yapmış olduğum iyi turdan ve son 10’a kalmamı sağlayan son sektör zamanından oldukça memnunum. Artık hava durumuna idkkat etmeliyiz. Eğer kuru olursa lastiklerden maksimumu almam zor olacak. "

"Hâlâ umutlarımı kontrol altında tutuyorum. Umuyorum yarın ilk 10’da bitiririz ya da puan kazanırız. Bu iyi sonuç olur." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir