Red Bull, Kanat Testinden Geçememiş!

yazar:

kategori:

Daha önce yapılan açıklamalarda Monza’da daha sıkı testler uygulanacağı, ve takımların da bu testler için araçlarında bazı değişiklikler yapacağı söylenmişti.

Yapılan açıklamalarda FIA’nın yapmış olduğu testlerde Red Bull, Mclaren ve Ferrari araçlarının sorun yaşamadığı söylenmişti.

Ancak BBC’ye göre Red Bull ve Mclaren takımları, resmi testlerin öncesinde kendileri araçlarını testlere tabii tutmuşlar ve bu testlerden Mclaren başarıyla geçerken Red Bull çok küçük farkla başarısız kabul edilmiş.

Takımın başarısız olan bu testten sonra aracında bir kaç değişiklik daha yaptığı söyleniyor.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Sadece bu kanat değil onları böyle hızlı kılan.Kanattaki değişiklikler onları çok etkilemeyecektir.

  2. Birde samki kore pistini Nevey çizmiş Tam redbula göree boll virajlı

  3. Singapurda yine sıralamalarda 1 sn takarlar görün bakın

  4. bu iş üzerinde çalışmaları nedeniyle çok zaman kaybettiler.kalan yarışlarda macaristandaki kadar hızlı olamayacaklardır fakat buna rağmen rb6 hala iddialı

  5. red bull yavaşlasa bile monza giibi umutsuz olduğu yerden iyi puanlar kazandı. bakalım diğer pistlerde ne kadar etkileyecek ancak newey amca esnemeden olmasa da başka bir şey bulur hızın devamı için. o bulunana kadr da sezon biter 🙂

  6. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    Redbulların gizemi çözülüyormu ne ama sezon bitti bu arada adamlar birazcık becerikli olsalar açık ara şampiyonlardı ama aracın ağırlığını Vettel gibi çaylakların sırtlaması oldukça zor..

  7. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ee noldu şimdi,hani mclaren ağlıyordu,yavaş kaldığı için bahane üretiyordu? böyle söyleyip zırvalayanlar utanacak mı şimdi?yani böyle şeyleri söylediğniz takımın adı mclaren,legal yollarla geride kalmayı içine sindirebilecek bir takım,bu kadar bariz yerlerde sürünen bir kanadı görmemek için kör olmak gerekiyor diye düşünüyordum zaten.

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    içimden bi his redbulun yavaşlıcanı sölüyo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir