"Schumacher'in Bırakma Planı Yok"

yazar:

kategori:

Bazı yarışlardan sonra Schumacher’in spora bir kez ancak bu sefer planlanandan önce bırakacağı söyleniyor ve bu söylenti son olarak Eddie Irvine’ın yorumlarıyla tekrar canlandı.

Jordan “O, umudunu kaybetti ve bırakmayı düşünüyor.” demişti.

Ancak Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm “Michael’in bu sene sonunda bırakma gibi bir planı yok.”

“Geri dönüş senaryosunun içerisinde girdiğinde aracın durumu hakkında tamamen bilgilendirildi. Bu yüzden 3 senelik anlaşma imzaladı. Öyle bir durumda  gelir gelmez kazanmasını bekleyemezsiniz.”

“Açıkçası o, aracın şu ana kadar olandan daha hızlı gelişmesini umuyordu.”

“Ancak 3 senelik bir proje ile kazanan bir takım yapmak istiyorlar ve şu anda gelişmelerin ortasındalar.” dedi.

Jordan ayrıca Ross Brawn’ın da takım da fazla kalmayacağı söylentilerini duyduğunu açıkladı.

Bu konuya da yalanlama Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug’dan geldi. Haug “Gelecek seneki araç üzerinde birlikte çalışıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Agzından bal damlıyor Sedat abi 🙂

  2. al şu 8. şampiyonluğunuda italyanlar kızarsın,schuminin şampiyon olmasını dilediğime inanmıyorum 🙂

  3. Gülücek inş bu yüzler . Bu sene antreman yılımız dediğiniz gibi ama seneye bomba gibi olucaz inş.

  4. Schumi dönmez de diyorlardı 😀
    Seneye artık gülsün bu yüzler

  5. Bırakacağını düşünenler rüya görüyorlardır zaten. Daha başlangıç bile yapmadı Schumi, bu antreman yılımız.

  6. "bırakacaktır" diyenlerin lafıyla gelmedi ki 🙂

  7. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    şuminin bu takımdaki amacı ve görevi,yeni kurulmuş bir takımı en dipten yukarılara taşımak ve bu duruma tecrübe deneyim ve bilgilerini katmak ve harmanlamak.
    ayrılama gibi bir durum kesinlikle olamaz şuminin misyonuna ters yaşayan en büyük EFSANEDEN bahsediyoruz herhangi bir pilottan değil..

  8. Hadi bakalım, bu saatten sonra beni bir kaç podyum ya da yarış galibiyeti kesmez. Ancak bir şampiyonluk tatmin eder. Çünkü bu sene nerdeyse yüzümüzün güldüğü bir yarış bile olmadı her yarış sonrası bir umutsuzluk,bir üzüntü…

    Eddie Jordan aklını peynir ekmekle yemiş gibi gözüküyor. Ross Brawn gibi bir adamı kim kovar. Eminim böyle bir şey olursa onu kapmak isteyen ilk takım Ferrari sonrasında Mclaren olur. Bir de Rossun MGP'nin ortağı olduğu düşünülürse bunu mantık çerçevesinde açıklamak çok zor olur.

  9. Eminim ki Schumi 3 yıllık sözleşmeyi bunları bilerek imzaladı ve kafasına 8. Dünya Şampiyonluğunu koymuş durumda ve bunun için elinden gleni yapacak ve hanesine 8. şampiyonluğu yazdırmadan da hiç bir yere gitmyecek f1 in doğasında vardır bu tür spekülasyonlar(ağzı olan konuşuyor da diyebiliriz:)

  10. 96'da Ferrari'ye geldiğinde İtalyanlar'ın ne halde olduğunu bilerek geldi ve Benetton'la muhtemel bir şampiyonluğu elinin tersiyle itti. Schumi böyle zor durumlara alışkın. Mercedes'le de benzer bir şey yapmayı planlıyor ve bu yüzden üç senelik bir anlaşma imzaladı.

  11. Al10so_4ever  avatarı

    adamım sen bırakırsan o hani bazen oluyor ya ikinci dönüşteki başarısızlıklar diye belgeseller bunlara sen de konu olacaksın ne olur sen akıllı bir adamsın bu halde bırakırsan prestij kaybın çok olacak. bırakma seneye mercedes inanıyorum daha iyi olacak en azından podyumlar görmelisin ve rekabetçi olmalısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir