İzle: 2010 İtalya GP – Geniş Özet


Devamı 2. sayfada

Pit stoplar ve yarış sonu 3. sayfada

Yarış sonrası ve podyum 4. sayfada



Yorumlar

  1. 2.sayfa nerde avatarı
    2.sayfa nerde

    2. sayfa nerde

  2. Abdurrahim Semiz avatarı
    Abdurrahim Semiz

    2. sayfa nerde

  3. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    ya bu yarışlarda singapur japonya flan hepsinde 2.3.part açılmıyo devamı 2.sayfada yazıoda 2.sayfa yok

  4. buraya ne olmuş böyle.benim bilgisayrdanmı kaynaklı yoksa harfler daha öncekilerin 10 katı büyüklüğündemi:)

  5. Alonso araç gelişimine katkısı olduğunu biz taraftarları değil eski takımı Renault'un yetkilileri dile getirmiştir aracı asıl geliştiren mühendislerdir Alonso ancak aracın durumuyla ilgili geri bildirim konusunda yardımcı olabilir mühendislere ki Alonso son derece takımıyla çalışan bir pilot %100ünü vermeye çalışıyor takıma bu bir, İkinci olarak her pilotun hataları olabilir son yarışta hamiltonu da gördük ama hataları minimuma indirmek çok önemli Alonso bunu her zaman başarmış bir pilot tabi şans faktörüde önemli. Renaultun 2008'deki takoz aracını bile japonyada birinciliğe taşımış bir pilot Alonso İyi pilot kötü aracı nasıl kullandığıyla ölçülür iyi aracı her pilot kullanır önemli olan kötü araçta nasıl sürdüğüdür diğer pilotlardan ayıran özellik budur bence Ki Alonso burda diğer pilotlardan ayrılıyor.Tabi bu benim görüşüm…

  6. Valla yarış öncesi sonrası konuşmaları yorumları dinlemiyorum genel olarak saçmaladıkları aşikar gp2 araçlarıyla ilgili bilgim yok o konuda haklı olabilirsiniz ancak her fırsat çıktığında Alonsoya dokundurma olması beni bu yorumu yazmaya teşfik etti açıkçası.

  7. ben o programları izlememeye özen gösteriyorum 🙂 ama tahincioğlunun açıklamaları tam olarak öyleyse felaket.

    gp2de araçlar denktir, tamamiyle aynı araçlar. sadece pilotlara göre ayarlar değişebilir.

  8. F1ilyoF1 Tahincioğlunun zırvalarını yarıs haberın altında kısaca yorumlamıştım.motor sporları federasyonun başındakı adamdan bu lafları duymak resmen benı şok etti.ne konuştuğunun farkında değildi okay bu söyledıklerını duyunca şaşırdı bunuda kibarca belirtti.jason tahincioğlu hiçbir olağanüstü özeliği olmamasına rağmen yıllarca babasının yardımları ile türkiyeyi uluslararası arenada temsil ! etmiştir.koskoca ülkede onun oğlundan daha yetenekli bir pilot yetişmemişmidir.Kenan sofuoğlu gibi bir değere sahip çıkmışmıdır bu kadar senedir,bilemiyorum.stüdyodaki o küçük çocuklar program sonunda sayın başkanımız bizlere sahıp çıkacakmısınız dıye ne guzel sordular.haydi schumayer gibi bir pilotu yarışanlardan ayrı bır yere koyabılırızde alonso nasıl schumayere denkdir diğerleri sıradandır onu anlayamadım.yahu 2008-2009 senelerinde alonsonun renosu hangi açıdan gelişmiştir?ferrarı bu sene çokmu gelişti? Daha Cuma gunu değilmiydi ferrarı takımı eğer monzada başarılı olmasak bu seneyı kapatıp önumuzdekı seneye bakıcaz diyen,bu açıklamayı yapan bır takımın pilotunu araç geri bildiriminde schumayerle denk tutulup diğerlerınden ayıran özeliği nedir.alonsonun bu sene yaptığı hatalar olmasa şampiyonada lider olma olasılığını görmuyormu.schumayer desen bu sene için konusursak sanki aracı test etmek için kullanıyor seneyede arac çok süper hale gelecek schumayerın verdiği bilgilerle.anlamsız ve tutarsız konuştu.gp2 de 2006 yılında yarışan araçların bırbırlerınden farkları varmıdır bılmıyorum gp2 hakkında çok bılgım yok ama araçlar bırbırıne denk diye biliyorum aklında kalan o.iyi araba ile iyi kullanırlarmış.yuh sana be hadi hamiltona vettele salladı sevmediği açık,kubicaya ne der bu adam çok merak ettım.

  9. F1 kulübü sanırım yarıştan önce verilen programın ismi onun videosunu koysunlar asıl. Öyle bir konuk vardı ki yok böyle bir rezillik.

    tahincioğlumu nedir nasıl yorumlar öyle vay diyorum. Sen bu ülkedeki en etkin motorsporları adamıysan vay halimize.

    Adam Lewis Hamilton a GP2 de en iyi aracı kullanıyordu öyle şampiyon oldu dedi. yuh! Dahasıda var Vettel in geçmişini biliyorum Vettel şuanki Shumi nin aracını kullansa daha yavaş kalırdı dedi. Pes artık! Heleki Alonso ve Shumiyi en iyi pilot yaptı diğerlerini sadece sürücüdür dedi.

    Yaw sen nasıl bir insansın? Bu adamı konuşsun diye porgrama çıkaran ve bu sözleri söylerken düzeltmeyenlere de yuh diyorum! Senin oğlun torpil sayesinde araç kullanmayı bilmiyor kaç sene yarışdı GP2 de. Ona ne dedin acaba çok merak ediyorum? Ne günlere kaldık.

    Bunun gibi insanların yüzünden daha fazla geçmedi Türkiye GP sinde Webber in yaşadıklarını unutmayalım. Rezil olduk bütün Dünya ya orda bence. Bu gibi insanlar başda olursa böyle olur daha nediyeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir