Renault Singapur'da Podyumu Hedefliyor

yazar:

kategori:

Monza’da Robert Kubica Ferrari ve McLarenlar’ın temposuna ayak uyduramamış ve Red Bull ile Mercedes’in de gerisinde kalarak ancak sekizinci olabilmişti.

Renault patronu Eric Boullier, Singapur’da takımının daha rekabetçi olacağı konusunda ümitli: “İtalya’da Spa’daki formumuzda olmayı beklemiyorduk ama belki de her iki otomobille de puan alma hayali biraz fazlaydı. İyi bir hafta sonu olabilirdi ama ne yazık ki olmadı. Spa’daki gibi olmayı beklemiyorduk.”

“Ama eğer yüksek yere basma kuvvetinde paketi değerlendirirsem elde edilecek sonuçlar umut vaad ediyor. F-kanalımız çok iyi çalışıyor, egzoz destekli difüzör de öyle ve sırada Singapur ile Japonya gibi pistlere gidiyoruz. Daha iyi durumda olabiliriz ve Spa’daki formu yakalarsak buna hiç şaşırmam.”

Boullier son olarak da Renault’nun sezonun son yarışları için sadece bir büyük aerodinamik güncelleme planladıklarını, takımın artık daha çok 2011 otomobiline odaklanacağını belirtti.


Yorumlar

  1. Kubica hakettiğini alsın artık cidden RBR-Renault'tan sonra en çok desteklediğim takımdır Renault,Kubica resmen gereken enerjiyi verdi takıma ve sırtlayıp getirdi buralara.

  2. Schumi1907 fenerli normaldir. Kızmayın gençler onlarda insan.

  3. Ferrari ye taktik veriordur flavio bu sefer heralde Massa duvara toslicak singapurda . brezilyalılar alıştı artık .

  4. Nerdemii çok basit yarışa baktıysan ferrari garajındaydı ferrari yalakası olmuş

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    petrov u duvara vurdurup kubica yı birinci yapmak, her baba yiğit beceremez , nerelerdesin flavio, özledik seni….

  6. mekanik tutuş gerektiren bir pist daha çok.

    renault ilk 4 e oynayacaktır. ama bunda bireysel yetenekler daha fazla öne çıkar bence. kubica dan iyi bir derece bekliyorum.

    bi de kubisa değil, kubika ya kubikaa 🙂

    ya da yabancılar gibi kubiğsa diyin 🙂

  7. mekanik tutuş gerektiren bir pist daha çok.

    renault ilk 4 e oynayacaktır. ama bunda bireysel yetenekler daha fazla öne çıkar bence. kubica dan iyi bir derece bekliyorum.

    bi de kubisa değil, kubika ya kubikaa 🙂

    ya da yabancılar gibi kubiğsa diyin 🙂

  8. Romain GROSJEAN Sana katılıyorum kardeşim resmen göz göre göre adamlara beşinciliği hediye ettik avustralya gp deki gibi takımımızdan pit stop bekliyoruz

  9. serdar yakut avatarı

    artık mercedeslerin önündeler ama petrov bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı.sadece kubica araçtan maksimum performans çıkarıyor.2011 e yönelmelerinide doğru buluyorum.işin özü renault iyi yolda

  10. Singapur'da Renault paketi herzaman iyi çalışmıştır.Singapurda ben Monaco benzeri bir performans bekliyorum Renault'dan Pole için mücadele edebiliriz orda ancak Monza'ya dönersek Renault mekanikerleri Kubica'nın pitstopunda yaptıklarını tekrarlarsa isterse en iyi araca sahip olalım bir kazancımız olmaz resmen 2-3 sıra kaybettrdiler ben bukadar iğrenc bir pitstop ızlemedm takımımdan daha önce Hulkenberg'e 1.7 saniye Mark Webber'e 2sn verdik hazırlksız bir pitstop bile bukadar kötü yapılamazdı Renault'un eskiden bir sloganı vardı Pistte kazandığımızı Yollarda kullanıyoruz diye 2006 yılında o slogan resmen bikaç yarıştır Pistte kazandıgımızı Pitte veriyoruza döndü mekanikerlerin kulakları çekilmeli..

  11. Hadi çocuklar burda bir Galibeyet alma şansımız var gibi elimizden geleni biz yapalım gerisii yalan burası her zaman güçlü olduğumuz bir pist uyuyar arabamıza bakalım neler olur burda üç takım bir bir birine çok yakın olacak gibi.Seneye Redbull Rbr6 gibi her piste yatkın arabamız olması dileğiyle Renault F1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir