"Ferrari'de Zafer Sarhoşluğu Olmayacak"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Pazar günü Monza’da zafere ulaşırken şampiyonluk mücadelesindeki umutlarını canlandırdı, Massa da takım adına önemli puanlar elde etti.

Buna rağmen Domenicali, dünya şampiyonasında mutlu sona ulaşmak için yine de büyük bir çabaya ihtiyaç duyduklarının farkında.

Domenicali: “Elbette duygusal açıdan bu galibiyet çok önemliydi. Beni tanırsınız, böylesi yarışlardan sonra kendimi başka dünyalarda sanmam. Ama iyi iş çıkarmadığımızda da kendimi paralamam.”

“Özel bir anlamı var ama çok serinkanlı olmamız gerek. Çok önemli, çünkü liderlerle olan farkı azalttık. Singapur iyi bir yarış olmayacak ama mücadele etmeye devam etmeliyiz. Asla pes etmeyiz, yaklaşımımız bu”

Ferrari’de aero verimliliği, fren ve çekişin Monza’da yardımcı olmasına rağmen Domenicali, Singapur’da rakiplerinin daha güçlü olmasını bekliyor.

Domenicali: “Singapur, damalı bayrağa kadar rahatlayamayacağınız bir pisttir. Son anda bile her şey olabilir.”

“(Rekabette) Nerede olacağımızı söyleyemem. Red Bull Racing’in, normal yerine döneceğini sezonun başından beri olduğu yere geri döneceğini düşünüyorum”

“McLaren de her zamanki gibi güçlü olacak ve oraya götüreceklerimizle umarım rakiplerimizin temposunu yakalarız. Elbette önemli olan istikrarı korumak ve puanlar bulmak. Kilit etken bu olacak.”

Domenicali ayrıca şampiyonluk şansı azalmış olsa da Massa’nın resmi olarak Alonso’nun destekçisi rolüne getirilmeyeceğini söyledi.

Domenicali: “Benim için, bizim için, takımın herkes için en iyisini yapmasıdır. Bu konumumuzu da değiştirmedik. Başından beri buna uygun gidiyoruz ama belki bazıları böyle yapmadı. Ama yaklaşımımızdan memnunuz”


Yorumlar

  1. Sizin ruh halinizde polyannacılık denen şeyi yansıtıyor.3 kuruşluk beynin var .Ne yazdığını bilmiyorsun millet ne yazıyor anlamıyorsun gereksiz yere spam mesajlar atıyorsun.Maşallah ne hikmetse hepiniz aynı pilotun taraftarısınız.Tencere kapak misali.

  2. şuminin gerilerde (enazından bu sene için) sürünmesinin verdiği piskoloji taraftarlarına yansımış.

  3. Tahminim Alonso pite girip çıktıktan sonra Massa duvara toslar sonra sc girer sonra alonso yarışı alır ve derki ben görmedim duymadım bilmiyorum 🙂 singapur yarışının özeti 🙂

  4. MagicAlonso avatarı

    Alonso kendindende bişeyler katarak mutlaka güçlü olacaktır burda.Umarım monaco benzeri bir hıza sahip oluruz.Son sektörde redbull çok hızlı olacaktır.

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    singapurda geçen sene alonso reno ile 3 oldu bence ii bi pilotaj gerektiren bu pistte alonso kendini baya gösterecektir bekleyip görelim

  6. evet ayaklarımız yere basmalı ve singapur için çok iyi hazırlanmalıyız. orası alonso nun geneleksel olarak iyi işler çıkardığı bir pist. monza nın tam tersi bir pist ama ben burada da iyi olacağımızı düşünüyorum. hiç yoktan bir podyum işimize çok yarar.

  7. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Geçiş olmayan bir pist fakat kaçış alanı sorunu var, kaza ve güvenlik aracı girme ihtimali çok yüksek.. Sıralama çok önemli fakat yarış içinde de çok şeyin değişebileceği bir yer..
    Son yarışlarda downforce açısından mclaren biraz geride kalmış gibi görünse de singapur için önemli güncelleme yapacaklardı.. 3 takım çok yakın olacak… podyum şart..

  8. serdar yakut avatarı

    singapurda geçiş ihtimali yok.ilk virajı önde dönen yarışı kazanır diyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir